Văd din ce în ce mai mulți oameni care recomandă sau ascultă Tananana zilnic, deodată, aparent fără vreo explicație. Am încercat să o găsesc la mine, care ascult radioul ăsta de câteva luni bune, fără pauze.

Am identificat vreo 3 motive:

  1. nu au vorbărie inutilă în cursul zilei. Au doar matinalul cu Maco și Muntele, care e mișto de ascultat dimineața, apoi e pauză până pe la 5 când vine Gojira. În restul zilei, doar muzică, știri și câte un calup de publicitate, de bun simț. Nimeni nu are chef ziua la birou să asculte un MC care zice chestii doar să se audă vorbind sau să ne explice că urmează trupa X cu melodia Y. Serios acum.
  2. nu exagerează cu reclamele. Cred că sunt maxim 3 pe calup, toate segmentate pe audiență, nu auzi catena și alte mizerii cu hemoroizi sau incontineță.
  3. playlistul. față de alte radiouri nu au heavy rotation, iar muzica nu se repetă cu stoicism. Ieri am auzit două de la Byron, aseară când scriam asta era Florence și în general prinzi muzică super bună. Cam la fel era la Seven pe vremea lui Dinu.

Mă rog să îi țină și să nu se apuce să strice rețeta succesului. Pentru că birou, mașină, căști la telefon, d-astea.