Despre

Salutare. Din moment ce ai ajuns aici, mă gândesc că ai vrea să afli mai multe despre mine, așa că dă-mi voie să mă prezint.

Sunt Andrei, nascut in ’85, adică cu un an înainte de explozia de la Cernobâl.

Sunt mândru tată de fată superbă și coechipier de familie al unei tipe senzaționale.

Mă mai joc cu vinyluri, sport, rugby, cărți, cafea sau băuturi. Nu sunt neapărat viciat, doar că îmi place să am pasiuni multiple.

Nu sunt prieten cu plafonarea profesională, drept urmare în ultimii ani am trecut de la social media la digital. Cam toate în sfera de marketing și comunicare comercială. Am lucrat în companii precum Mobexpert, Bitdefender, Strauss, Federația Română de Fotbal și acum sunt în echipa PENNY.

Nu cred în corectitudine politică și cred că am trăi într-o lume mai bună dacă am fi mai sinceri, mai direcți și mai puțin politicoși inutil.

O să mai găsești aici recomandări sau articole care promovează lucruri sau activități pe care le folosesc, consum sau de care mă folosesc în viața adevărată.

Aici e locul meu de joacă, pe care îl păstoresc de ani buni și nu am de gând să renunț prea curând la el. Este cel mai lung proiect personal, un exercițiu foarte bun de scris, de gândit critic, de interacționat cu diverse idei și percepții și un loc de unde observ modificările din dinamica online.

Fiind jucăria mea, există șansa ca regulile să le fac uneori eu.  Unele comentarii nu sunt aprobate, unii utilizatori sunt banați, depinde de context. În general accept opinii contrare, dar argumentate și formulate cu bun simț.

de găsit și pe : andreiu (.)cismaru (@) gmail.com

Sper să îți placă, ești binevenit(ă) cu drag oricând.