andrei

Salutare. Din moment ce ai ajuns aici, mă gândesc că ai vrea să afli mai multe despre mine, așa că dă-mi voie să mă prezint.

Sunt Andrei, nascut in ’85, adică cu un an înainte de explozia de la Cernobâl. Am prins radiațiile din plin, asta ar putea explica multe.

Sunt mândru tată de fată superbă și coechipier de familie al unei tipe senzaționale. Sunt și prieten cu un francez simpatic, de vreo 5 ani.

Nu sunt prieten cu plafonarea profesională, drept urmare în ultimii ani am trecut de la social media la digital. După ce am trecut prin mai multe companii de top la nivel local, am făcut parte din echipa care a lansat un super brand de cafea în piață, am fost responsabilul cu activitatea digitală în cadrul Federației Române de Fotbal, acum m-am orientat spre zone care nu mai au interacțiune cu zona comercială.

Nu sunt nici entuziast social media, nici marketing addict, îmi place să citesc chestii care îmi pică în mână, să mă uit la filme când apuc și cred că voi aplica pentru un doctorat în desene animate și jocuri interactive de copii. Nu că nu ar fi și alții experimentați, dar aș putea deschide un trend.

Nu cred în corectitudine politică și cred că am trăi într-o lume mai bună dacă am fi mai sinceri, mai direcți și mai puțin politicoși inutil.

O să mai găsești aici recomandări sau articole promoționale despre diverse. În toate cred sau sunt convins că sunt ok, altfel nu ar apărea aici.

Aici e locul meu de joacă, pe care îl păstoresc de ani buni și nu am de gând să renunț prea curând la el. Fiind jucăria mea, există șansa ca regulile să le fac uneori eu. Limbaj licențios, ostil sau atacurile la persoană nu sunt foarte bine tolerate așa că de cele mai multe ori nu apucă să vadă lumina zilei și sunt șterse din fașă.

Nimic personal, doar o chestie de principiu.

de găsit și pe : andrei ( @ ) andreicismaru (.) ro

Sper să îți placă, ești binevenit(ă) cu drag oricând.