Mereu m-au amuzat discuțiile în care lumea caută cele mai complicate căi pentru a face succes în online. Nu știu de ce, avem o cultură a complicatului atunci când situația nu o cere, ceva de speriat. Poate nu ne hidratăm destul sau poate suntem doar prea chitiți să facem lucruri mărețe.

Mai jos avem cel mai bun exemplu că în social media se poate să fie și simplu ( mă rog, destul de complicată execuția) și creativ și funny.

Cei de la Zizin au lansat ( cred) primul serial interactiv pe facebook. Cred că e primul pentru că eu nu am mai văzut ceva de genul până acum. Interactiv în sensul că se poate schimba continuarea serialului prin reacțiile la clipul actual.

De exemplu, dacă dai love, sad, haha, angry si wow, reacția cea mai populară decide ce face Giraf în continuare.

Pe mine m-a amuzat pentru că urecheatul mai are momentele lui de ”wildness” când mă face să-mi pierd calmul, oricât ar fi el de simpatic și de drăgălaș. Un episod de genul ăsta l-am pus și pe facebook acum ceva vreme. Și n-am ce face, decât să iau o gură de apă, să trag niște aer în piept și să-l trag de urechi. Sau, mă rog, să trag preșul de sub el, când doarme.

Dar, revenind la clip.

Simplu? Este.

Mișto? Este.

Mai vrem? Da!