Mâine, pe 2 aprilie, are loc UNIQA ASIGURĂRI 10K & family run, eveniment care are tabăra de bază în Parcul Izvor și unde vă recomand să mergeți și voi, chiar dacă nu sunteți alergători de profesie.

E mișto de mers pentru că cei de la UNIQA au adus acolo un laborator mobil care vă poate testa condiția fizică și de unde puteți pleca cu niște sfaturi utile pentru ce să faceți mai departe, dacă vreți să aveți grijă de voi. Sfaturile sunt date de specialiști și traineri special instruiți în domeniu.

Bonus, dacă sunteți înscris la cros și mergeți la controlul din truck, primiți și o brățară inteligentă care să vă măsoare activitatea în timpul cursei.

Eu am trecut ieri pe acolo și am mai văzut o chestie mișto, o parapantă virtuală, care mi-a atras atenția , dar pe care n-am încercat-o pentru că n-am vrut să stric bucuria unor puști care erau captivați de ea.

Cu ocazia acestui eveniment, cei de la UNIQA vor să promoveze cel mai nou produs pe care îl au în portofoliu, un produs inovativ pentru piața românească de asigurări de sănătate, o poliță axată pe prevenție. Produsul include gratuit un pachet de nutriție și sport, în colaborare cu rețeaua parteneră de clinici nutriționale și săli de sport.

In plus, printre serviciile exclusive oferite de polița UNIQA, se numără și asigurarea stomatologică și o rețea medicală complexă, alcatuită din peste 400 de unități medicale în toată țara.  Produsul este cam singura asigurare de sănătate din Romania cu nutriționist și antrenor de fitness gratuit.

La fel de importantă este și componenta de asigurare stomatologică, știut fiind că serviciile medicale stomatologice sunt, de cele mai multe ori, extrem de costisitoare.

Recapitulare: parc izvor, testat condiție fizică, asigurare cu trainer și sport. Prevenim, nu tratăm și suntem bine 🙂