3 de prin weekend

Articol din categoria: scurte

 

1. la Brăila a fost Festivalul de Jazz „Johnny Răducanu„, probabil cel mai bun festival de jazz din ţară. Insuficient comunicat, ca să nu spun prost, abia au scris câteva publicaţii locale despre el, dar au compensat patronii de pub-uri, care au adus festivalul în pub, pentru jam sessions şi improvizaţii. Repet, slab comunicat, nici măcar vreun blogger cult n-am văzut să menţioneze ceva despre.

2. am apucat să citesc despre Q.E.D, film la care s-a făcut mare teasing şi pre-promo, de era încărcat tot online-ul cu el. E despre comunism. încă un film despre comunism. Încă unul. Şi încă unul. Omenirea va ajunge să colonizeze planeta Pluto şi românii vor face filme despre comunism. Nu încercaţi să mă faceţi să-l văd, de la 432 refuz să văd orice film românesc legat de comunism, care nu e făcut de Caranfil.

3. la Galaţi de data asta, am râs maxim seara, când am vrut să-mi iau în pub-ul cel mai titrat de acolo o bere la draft. Nu am putut, vă redau din memorie dialogul avut cu barmanul:

 

„-salut, vreau şi eu o bere la draft!
– salut, nu vindem bere la draft- păi de ce?
– pentru că e seară
– şi dacă e seară nu se bea bere la draft?
– nu, doar la sticlă
– şi atunci de ce ţii ţapurile aprinse?
– păi dacă le sting nu se mai văd”

 

Cam atât. Săptămână uşoară!

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Daca e prost comunicat, mai poate fi cel mai bun festival de jazz din tara? Ca bun nu se reduce doar la recitaluri (desi nici acolo nu cred ca e peste JazzTM de exemplu)
  Eu am scris de el pe Jazz Culture.

  • #2 Comentariu nou

   @Marius da, se poate, prin recitaluri, prin faptul ca a fost cu casa inchisa, ca s-a extins dincolo de scena and so on

 2. #3 Comentariu nou

  Dacă un jazzist cântă în Brăila și nu e niciun blogger să-l comunice, acel jazzist a scos vreun sunet?

 3. #4 Comentariu nou

  @ovi da,, dar nu pentru bloggerii obisnuiti sa se incarce de bine

 4. #5 Comentariu nou

  Dupa ce ne-ai ciufulit la bere ca nu a scris nimeni de el, m-am trezit eu:)) Cand am scris eu inca se puteau cumpara bilete pentru „gala laureatilor”.
  Articolul a fost citit doar de vreo 20 de insi. Clar am scris tarziu despre el, la ora 13:00 probabil toata lumea isi facuse deja programul de duminica.

 5. #6 Comentariu nou

  După ce ai zis la bere despre festival era prea târziu. Recunosc, habar n-aveam.

  Treaba cu berea la draft am pățit-o și eu acolo. Cică seara nu se mai servește pentru că durează mult să umpli halbele și sunt multe comenzi simultan 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.