Vodafone lansează Vodafone TV

Articol din categoria: andreiu, promo

După ce a preluat UPC iată că Vodafone sunt puși pe treabă și atacă zona de televiziune, unde erau descoperiți și unde încă există piață. Mai ales că grila UPC era mult mai bună decât cea de la RCS.

Vodafone TV aduce utilizatorilor din România o experiență de televiziune și divertisment
complet nouă: primul mediabox 4K ce îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul
digital, cea mai bogată ofertă de conținut, flexibilitate și control cu ajutorul funcțiilor avansate și o adevărată experiență multi-ecran;
În premieră, conținut integrat într-o platformă unică: cea mai extinsă grilă de canale în format 4K, HD și SD, cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, plus acces direct la cele mai populare aplicații de streaming, precum Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids;
Vodafone România lansează noi oferte de servicii convergente fix-mobil, sub umbrela Vodafone ONE: reducere de 120 euro pentru clienții care optează pentru noile oferte convergente.

Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital.

Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogată ofertă de conținut, ce include cea mai extinsă grilă TV, cu peste 190 de canale în format 4K, HD și SD, precum și de cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO – seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium.

De asemenea, interfața permite acces direct la cele mai populare servicii de streaming din România, pentru toată familia – Netflix, Amazon Prime, YouTube și YouTube Kids, Hopster.

Aplicația mobilă Vodafone TV este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare iOS și Android .

Serviciul Vodafone TV este disponibil, începând de astăzi, într-o ofertă specială, pentru clienții persoane fizice care optează pentru un pachet de servicii fixe, cu Vodafone TV, Internet fix și Super Wi-Fi de 500 Mbps, HBO & HBO GO inclus timp de 24 de luni, la 17 euro / lună.

Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE, continuând, astfel, promisiunea de a le oferi utilizatorilor servicii complete de comunicare și cele mai bune opțiuni de a rămâne mereu conectați.
Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani.
De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro
echivalentul HBO & HBO GO inclus in pachet.
Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.
Detalii complete despre noul serviciu Vodafone TV sunt disponibile la
https://vodafonetv.vodafone.ro/ , iar despre noile oferte convergente la https://one.vodafone.ro/.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.