A apărut sondajul pentru primăria capitalei, unde Nicușor Dan are 31%, Gabriela Firea are 29% și unde 22% dintre bucureșteni nu s-au decis cu cine să voteze. În traducere liberă, habar nu au.

Să vă explic de ce nu au habar: pentru că e prea sub demnitatea lor să fie interesați de politică. Îi scârbește, oamenii politici sunt nedemni de nasul lor, ei au aspirații înalte și pretențioase. Nu îi interesează deciziile politice, nu se amestecă cu clasa asta infectă, care e numai pe interes și combinații.

În același timp, așa cum am mai spus, se plâng că nu au apă caldă, că nu au căldură, că nu avem transport în comun decent, piste de biciclete și altele, cum văd ei pe afară și le-ar plăcea și lor. Nu fac legătura, nu pot gândi atât de departe. Ei se țin departe de politică, dar vor chestii de la oamenii politici.

Repet, nu este momentul să votăm emoțional, trebuie votat inteligent. Este un singur tur, nu avem a doua șansă decât peste 4 ani. Valabil și la București și la Brăila și Constanța, Mizil, Țăndărei sau Pașcani.

Dacă nu facem asta și o ardem pe nehotărâre și elitism, o să avem încă 4 ani de PSD la putere, pentru că ei sunt disciplinați. Și oamenii lor sunt tot ăia, chiar dacă acum fac campanie încercând să se rupă de partid.

Nu ai mers la vot? Ne pare rău, dar nu mai ai voie să te plângi de lipsuri următorii 4 ani. Poate avea opinie doar cel ce contribuie la viața cetății.

Mai sunt 2 săptămâni. Aveți timp să vă hotărâți.