După ce toată pandemia am gătit intens, cam de vreo aproape 105 kilograme, după ce mi-am luat oală de fontă și alte alea, acum am o achiziție nouă.

Un multicooker de la Redmond, pe care îl avem de mai bine de vreo lună și care m-a surprins plăcut, deși am pornit la drum un pic sceptic.

Inițial am zis că este doar un slowcooker numit pompos multicooker și că nu știe să facă altceva decât clasicele mâncăruri slow, d-alea de pui dimineața ingredientele și e gata seara mâncarea, când vii acasă.

Fals, la ăsta poți face și focaccia sau cheesecake. Mă rog, nu ne-a ieșit încă focaccia, au fost mai mult turte și n-am intrat în segmentul de dulciuri.

Dar! Pe lângă toate accesoriile cu care vine ( are și tigaie mică, și un clește de scos bolul metalic, și niște tacâmuri și altele pe acolo) are și o carte de 100 de rețete pe care le poți face fără să termini școli de masterchef sau să treci pe la vreun show culinar.

Noi am făcut supe, ciorbe, pilaf, pui ( a mai făcut Maru niște lucruri, că și #mamigateste).

Am făcut și un review video, de când am făcut un beef chilli care a ieșit senzațional. Eram și un pic mai gras aici, in my defence!

Îmi place că are bolul suficient de mare încât să faci vreo 6 porții zdravene, ține mâncarea caldă multă vreme și îți câștigă o grămadă de timp prețios.

Pe lângă asta, poate fi folosit ca un aragaz de nouă generație grație unei tehnologii noi (MASTERFRY) dezvoltată de REDMOND. Iți permite să ridici elementul de încălzire și să îl folosești nu doar pentru bolul sau tigaia inclusă în pachet, ci si pentru alte vase cu diametrul potrivit. Toate programele de gătire ale aparatului sunt disponibile și cu elementul de încălzire coborât și cu el ridicat.

Nu e scump, nu e greu de folosit, nu e greu de montat, nu consumă mult, nu face gălăgie, e cam tot ce ai nevoie în casă. Și te ajută să gătești ieftin, mult mai ieftin decât la delivery sau în oraș.