Vă place tehno? Dar Deborah De Luca?

Articol din categoria: andreiu, promo

UPDATE:

Arabela si Honorius

Pentru cei ce nu știu cine e Deborah De Luca, vă zic eu că este una dintre cele mai mișto dj-ițe din top 5 mondial. Și e îndrăgostită de București.

Vineri seara pune muzică la Romexpo, link la eveniment cu detalii AICI.

Am 2 invitații duble pentru eveniment, joi seara anunț cei doi câștigători.

Ce trebuie să faci ca să ai o șansă de câștig: lasă în comentarii o melodie cu care crezi că poți convinge pe cineva să înceapă să iubească tehno.

Ca precizare: trebuie să fiți majori și să ajungeți până la ora 23:59, după aia se închide accesul.

Spor!

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Să convingi pe cineva să iubească techno, ar trebui să începi prin a-i prezenta ceva mai easy: https://open.spotify.com/track/72MwN7fOhciatZzfk9Y1x0?si=J-7-MdgdQkOrmziDIrHt3g

 2. #2 Comentariu nou

  Persoanele ce nu sunt familiarizate techno-ul iti vor asocia mereu genul cu ceva odios, balmuc, „ciocane”, „drujbe” pentru ca poate asta au auzit pe faleza la Mamaia sau prin cluburi. Ceea ce nu e departe de adevar, cam la fel am descoperit si eu genul, trecand prin tot felul de dubiosenii pana dai de lucruri delicate.

  Am dat mixul asta exact asa cum incepe la cel putin 20 de persoane din gasca si l-am tocit over and over again la petreceri si cumetrii pana a invatat lumea ca tehno nu e neaparat ATB:))

  Asa ca da-i play si daca nu te-a prins dupa primele 10 minute fie, your loss:))

  • #3 Comentariu nou

   Cozmin, sună f bine set-ul (dintr-o rapidă trecere prin el), dar întrrebare: sigur e techno? Sau mai exact, care cum e techno acolo? că e un melanj destul de vast de influențe și ritmuri (d-aia-mi și place) și e foarte melodic. Mă duce cu gândul către NU mai mult decât spre Carl Cox, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner and so on.

   Personal, când pun muzică, îmi place să parcurg mai multe stiluri urmând o poveste, o linie a momentului, o construcție ceva, iar în set-ul ăsta de l-ai share-uit mă găsesc ca direcție, dar mă surprinde că e încadrat la techno set-ul ăsta, deși am căutat zona mai warm a techno-ului, mai digerabilă pentru marea masă.

   Oricum, nice set 🙂

  • #4 Comentariu nou

   Tocmai asta ziceam, ca nu e chiar tehno-ul acela suparat, e un melange de melodii remixate sau originale, multe originale ale dcelor doi, pe mine ma hipnotizeaza ce frumos le construiesc live, se joaca cu sample-urile pe loc, e treaba muncita mai clar decat un fade in-fade out al unora dintre dj-ii de edm de ii vezi pe la noi de exemplu.Set-ul are si o poveste, e despre idila a doua pasarele intr-o poienita (pe bune).

   Boris Brejcha e al 3-lea preferat al meu, dupa Black Coffee (setuld e la Cercle) , dar ziceam ca daca vrei sa iei de manuta un neinitiat al genului, il poti duce asa mai subtil pe o carare mai putin agitata, cum ar fi in opinia mea Polo Pan, – pe care l-am dat si lui taica-miu si i-a placut:))

  • #5 Comentariu nou

   Ah, păi spune așa :).

   Eu, mai tipicar fiind, am crezut că răspunsul la întrebarea „o melodie cu care crezi că poți convinge pe cineva să înceapă să iubească tehno.” tre să fie o piesă techno sau un set pur techno. Așa, ce zici tu, și ce fac băieții ceia, e construcție și da, așa construiesc și eu set-urile, într-o linie progresivă. Gen plec de la rock lent, trip hop, chestii de surdină și dialog, apoi se adaugă ceva ritm în plus cu chestii lounge, gen bossa nova, d’n’b cuminte, deep house, și-apoi, ușor-ușor, către tech, disco, ska și abia pe peak-uri apelez la chestii forță, gen techno, progressive, rock, trap etc. Bine, în funcție de durata set-ului sunt mai multe peak-uri prezente pe parcurs, că nu-și permiți o linie monotonă. (Acu, că vorbii cu tine, îmi dau seama mai clar ce fac instinctiv :)) )

   Deci da, ca să-l faci pe cineva să placă/accepte techno-ul, e necesar un set mai lunguț, unde să-l iei să-l încălzești, să-l antrenezi și să-l faci să-și dorească mai mult.

  • #6 Comentariu nou

   cismaru – building bridges between souls since forever :))))

 3. #7 Comentariu nou

  Nu poti sa gresesti cu Amelie: https://youtu.be/2GZiaIxJs-c

 4. #8 Comentariu nou

  https://youtu.be/WucCkqvkdus aka (Josh Butler), YES, YES, I’LL CALL YOU BACK

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.