Este vorba despre Casa Tulceana, care a avut lansarea la apa marti. Un restaurant cochet asezat in centru, discret, amenajat cu gust si care a avut curajul sa se bage pe o nisa complicata. Pentru ca atunci cand vine vorba de peste si mancare de peste, gusturile si pretentiile sunt diferite. Cea mai potrivita denumire a dat-o Andreea, si anume „cherhana urbana”.
Marti am putut sa ne bucuram de cateva preparate speciale din peste, cum ar fi papiote de salau pe salata a la rousse, salata cu scrumbie marinata, papiote de salau pe salata de telina sau crochete din somn, insa am plecat de acolo cu promisiunea sa ma intorc pentru a ma lupta cu o scordalea executata ca la carte. Pentru ca sigur asa va fi incat bucatarul restaurantului a fost instruit militareste de doua doamne din Tulcea in ceea ce priveste prepararea pestelui.
Pe scurt, recomand cu incredere.
Pe langa asta, a fost o placere sa stau la un pahar de vorba alaturi de Corina,Andreea, Alina, Andra,Raluca,Doru, Hoinaru si Mariciu.
Mai multe poze aici