Tazz vă așteaptă cu niște activări cool la Summer Well Festival!

Articol din categoria: andreiu, promo

Conceptul cu care Tazz merge la Summer Well este “House of Chill by Tazz”, unde vor recrea o sufragerie, cu canapea, cu mai multe elemente de living, iar în centru o masă lungă joasă (cu pufi). Cine a mai fost la festivaluri unde au fost și Tazz parteneri, știe despre ce e vorba în ecuație.

Blind Tasting: în cele 3 zile de festival vor fi sesiuni de Blind Tasting pe echipe. Practic, două grupuri de persoane vor fi legate la ochi, vor degusta preparate, iar grupul care ghicește cele mai multe ingrediente într-un interval de timp, vor fi desemnați câștigători și vor putea alege o cutie din The Magic Library cu mai multe premii by Tazz (vouchere pe Tazz sau în restaurantul Burritos Guerrilla și alte surprize)

Oamenii care vin la cornerul Tazz dar nu vor să se bage la joacă vor găsi mai multe spații de sitting și relaxare + jocuri de gradină și multe alte chestii de făcut.

Van Burritos Guerrilla:

La zona de food court, vor avea un van Burritos Guerrilla, cu 4 tipuri de burritos (printre care și cel roz, că nu putea lipsi perla coroanei) pe care îi veți putea comanda atât prin app, cât și direct la van.

Cei care comandă prin app, cu livrare la corner Tazz, o să poată comanda cu 10% reducere. Bani de bere 😉

Cei care merg la festival își vor putea comanda brățara de festival acasă direct din aplicația Tazz (doar în București). Aici: https://bit.ly/SWTazz

Altfel, ne vedem la Summer Well, noi mergem aproape pentru Arctic Monkeys, dintre headlineri, dar și pentru atmosfera de festival. Care la Summer Well e mișto.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.