Aici suntem: ‘Păi ce s-a întâmplat, a murit, să dăm așa sumă mare ?!’”

Articol din categoria: andreiu

Se dă această știre:

pică un dulap pe o fată într-o clasă, îi rupe piciorul, are nevoie de 2 intervenții chirurgicale și instanța spune că profesorii de serviciu din ziua aia, dar și directorul școlii precum și inspectoratul Argeș sunt buni de plată daune. 15.000 de euro.

”Izabela era elevă în clasa a IV-a când, într-o pauză, la scoală, în timp ce se juca împreună cu alți colegi, un dulap din clasă, care nu era prins în perete, a căzut peste ea și i-a fracturat piciorul. A avut nevoie de două intervenții chirurgicale ca să se refacă și, acum, după șase ani încă mai simte efectele traumei.”

Intervievată. doamna director de la școală spune că:

„Acum fata s-a făcut bine. La banchet juca pe tocuri și la școală a venit pe tocuri! M-a întrebat cineva când i-am spus că trebuie să dăm 15000 de euro, a zis: ‘Păi ce s-a întâmplat, a murit, să dăm așa sumă mare ?!’”

A fost la banchet și a jucat pe tocuri. Pentru că viața ei trebuie să se oprească la momentul accidentului, dacă vrea despăgubiri, dacă s-a făcut bine, gata, toată lumea e absolvită de vină, suferința fetei s-a șters cu buretele. Că oameni suntem, nu?

O altă chestie care mi-a ridicat sprânceana a fost declarația domnului inspector școlar general din județul Argeș, practic omul cu cea mai înaltă funcție din sistemul de învățământ județean, care spune că:

„Noi am susținut cauza părintelui, adică am spus cine este vinovat, să plătească, oamenii trebuiau să-și facă treaba acolo, în școală, directorul, cu profesorii de SERVICI. Servici, că așa știe dumnealui a vorbi, din poziția de inspector școlar general al județului Argeș.

15.000 de euro – dar ce, a murit?

profesorii de serivici, de la inspectorul școlar general.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mă intreb ce anume puteau face cei doi profesori ca să prevină acest accident.

  2. #2 Comentariu nou

    Bea ceai, așa sfătuiește dl Isărescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.