Sunt curios cum se va termina toată treaba asta

Articol din categoria: andreiu

La cât de scăpată de sub control e situația și la ce segregare este în societate în momentul ăsta nici daca ies Danny The Priest himself si Sosoaca, public, si se vaccinează in direct, in prime time, nu vor mai reuși nimic.

Ba, risc un pariu că vor primi comentarii de genul:

– Sictir, v-ați vandut si voi!

Pentru că nivelul de paranoia e atât de mare și încrederea în autorități, guvern, medici, personal sanitar e atât de mică încât nu-l vor mai crede nici pe popă nici pe leaderul mișcării antivaccin.

Să nu uităm că trăim în țara unde există interese mari la mijloc.

Și stau și mă întreb cum se va termina toată povestea asta. Vom sta și vom aștepta să murim pe capete și să ne imunizăm natural, la 80% ? Ce i-ar putea determina pe toți oamenii ăștia să se vaccineze?

Ce ar trebui să le zici? Ce ar trebui să le dai? Cum ar trebui să le expui problema astfel încât să creadă că situația e nasoală și va deveni și mai nasoală, mai ales că ei văd conspirații și „minciuni” peste tot?

Cine ar trebui să le vorbească ăstora?

Cum mai poate fi oprit acest vehicul numit România din drumul său spre prăpastia care se anunță?

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Din pacate pentru o parte dintre noi: nimic. Doar timpul le va alinia si rezolva oarecum.
    Este mult peste Darwin Awards. E la nivelul epocii de piatra in care iesi din pestera pentru ca ti-e foame si nu ai timpul sau inteligenta de a te gandi ca e important sa faci totul ca sa te si intorci inapoi la pestera si s-o iei de la inceput

  2. #2 Comentariu nou

    solutia e simpla, obligativitatea vaccinarii. libertatea de a alege e cumva o chestie pe care romania nu stie sa o gestioneze si se sperie de ea sau o foloseste prost. asa ca vaccin obligatoriu si cand apare controlul atunci oamenii se aliniaza, pt ca asa au fost obisnuiti sa faca lucrurile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.