Noul meu telefon Motorola Edge20Pro

Articol din categoria: andreiu

După o relație de 3 telefoane Oneplus am schimbat providerul și am trecut la Motorola.

Principalul motiv: raportul preț – calitate

Secundarul motiv: design-ul și greutatea

Al treilea motiv: faptul că m-am tot jucat cu telefoane Motorola în ultima vreme și mi-au plăcut, ba am și cumpărat unor membri din familie telefoane Motorola și sunt ok.

De ce Edge20 Pro?

Pentru că nu sunt singurul care zice că este un flagship la preț decent, o zice și Dan aici în review și pentru că anterior m-am jucat cu Edge20 simplu și am simțit că este loc de mai mare și mai bine. Așa că am ajuns la Pro. Recunosc ca la alte review-uri de la noi nu m-am mai uitat ( deși avem vloggeri de tehnologie care fac chiar si 300 de views în 30 de zile) pentru că mi-au ajuns impresiile personale și ce am văzut pe afară.

Vine cu Android11, are 12Gb de RAM, 256 spațiu de stocare, cameră de 108Mp și vine cu un cablu USB-C / HDMI, pe lângă încărcător. Ceea ce mi se pare foarte cool, nu știu unde îl voi folosi, dar e cool că am un cablu d-ăsta în casă. Specificațiile complete sunt aici.

Momentan îmi place, îl tot butonez, de ieri dimineață de când a ajuns, încă am baterie 40% după instalare de aplicații și update-uri, ceea ce nu e neapărat rău.

O să mai pun poze pe instagram, nu uitați să follow și subscribe, ca să fiți la curent cu toate noutățile.

Vechiul telefon va rămâne ca backup în casă, presimt că și celălalt telefon din familie va fi înlocuit cu Motorola ( de data asta Edge) cât de curând.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Hello, Andrei! Am și eu un One plus 6 de 3 ani deja cu care mă super înțeleg. Totuși, de câteva zile nu pot folosi revolut. Îmi spune că Revolut nu e compatibil cu device-ul meu (atunci când incerc sa îl iau din Play Store). Ai pățit așa ceva cu vreun one plus cumva?

  • #2 Comentariu nou

   nope. sa nu fie vreo problema de android. ai 11?

 2. #3 Comentariu nou

  dar providerul de ce l-ai schimbat ? sper că din cauză că ți-au facut ofertă bună la abonament + telefon
  căci chiar mă gândeam serios la YOXO, când am citit la tine

  • #4 Comentariu nou

   tot pe YOXO am ramas, am si VDF de la job

 3. #5 Comentariu nou

  Cum este ecranul in lumina mai puternica ? L-am butonat putin la altex, imaginea mi-a parut putin întunecată, mai ștearsă fata de un huawei sau samsung….

  • #6 Comentariu nou

   nici o problema pana acum, nici la soare puternic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.