Afis_PROUD_site-724x1024

Între 17 și 19 martie se desfășoară cea de a opta ediție a proiectului Proud pe tema Branding prin Storytelling. Prin reunirea studenților pasionați de publicitate în Palatul Spayer, evenimentul îşi propune familiarizarea şi înţelegerea de către aceștia a proceselor implicate în crearea unui brand de poveste.

Proud este un proiect marca Business Organization for Students ce creează un mediu favorabil printr-un dialog eficient între studenţii pasionaţi de publicitate şi oamenii din companiile care schimbă zilnic regulile domeniului. Eu am avut plăcerea de a fi speaker anul trecut la ei  şi mi-au plăcut foarte tare. E foarte mişto atmosfera, exact aşa cum ar trebui să fie peste tot în facultate.

Structurat pe 3 zile, proiectul îşi propune să ofere studenţilor o conferință cu teme de actualitate bazate pe studii de caz ale celor mai apreciate campanii româneşti și workshop-uri de calitate, care explorează conceptul de brand şi storytelling.

Participarea la conferință este gratuită, iar workshop-urile au o taxă de participare de 15 lei.

Pentru mai multe detalii despre Proud 8, puteţi accesa site-ul http://bosromania.ro/proud/ sau pagina de Facebook: http://www.facebook.com/bosromania.PROUD.

Eu zic că merită să mergeţi. Nu aveţi nimic de pierdut.