Recomandări de ştiri curate

Articol din categoria: atitudini

De când cu acţiunea pornită împotriva titlurilor cretine, am fost banat cam pe toate paginile de facebook ale site-urilor sportive sau de ştiri care activează în social media, cu precădere pe facebook. Astfel, ca să îmi fac un bine, am dat unlike şi unsubscribe la majoritatea. Da, unii pot spune că toată acţiunea a fost un fiasco, că nu am rezolvat nimic cu asta, ei îşi văd liniştiţi de treabă şi i-a durut fix în paişpe de noi. Chestia asta auzind-o chiar de la o încântătoare domnişoară redactor de la Gândul, care mi-a spus că sunt total pe lângă fenomen şi altfel nu se poate.

Eu spun că nu e tocmai aşa, am arătat într-un timp relativ scurt că există o mână de oameni ( aproximativ 1500 care au dat like paginii de facebook) care au arătat că nu sunt idioţii de serviciu care să muşte momeala click-urilor cretine. O să mă ţin de cuvânt şi pe 10 iunie o să dau un tricou personalizat celui care a postat cele mai multe screenshot-uri cu un titlu trollat pe pagină. O să o fac şi luna viitoare şi tot aşa.

Revenind la primul paragraf, spuneam că am dat unlike şi unsubscribe la aproape toate paginile de facebook ce aparţin unor site-uri de ştiri. Zic aproape pentru că au rămas în lista de subscribe cei de la Digi şi cei de la Rfi. Atât pe facebook cât şi pe twitter sau twitter. Nu ştiu cum reuşeşte Andreea să distribuie ştiri care nu sunt ŞOCANTE sau SENZAŢIONALE de la care să RĂMÂI PROST, dar îi iese foarte bine.

Si pentru că aşa e fair, le recomand cu tărie spre a fi urmărite. Pentru că demonstrează că se poate şi altfel.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Sunt bune câteva exemple de știri curate, dar ăștia nu se opresc deloc. Ce naiba e de făcut?

  • #2 Comentariu nou

   nu-i mai urmaresti

 2. #3 Comentariu nou

  Multumesc pentru vorbele frumoase, Andrei. Trebuie spus ca pretul platit pentru stiri curate este faptul ca oamenii nu inteleg de ce nu vorbim despre ce e pe toate posturile. Oamenii trebuie educati ca sa nu mai inghita toate mizeriile si non-stirile. Breaking news-ul e overrated.

 3. #4 Comentariu nou

  Am rezolvat destule – am fost blocat cu cele 4 account-uri pe majoritatea paginilor de facebook ale pseudo-presei romanesti – cat despre like la pagini, asta nu au avut niciodata. Am trezit la (i)realitate 2/3 insi din lista de prieteni. Mai mult, am incetat a le mai vizita si pagina principala de stiri ( http://www.stirileprosttv.ro ) site-uri vizitate destul de rar oricum si doar din pur masochism. Urmeaza sa dau remove la toti prietenii care au dat like la sus numitele pagini – ca vorba aia cine se aseamana se aduna, muahahahahaha.

 4. #5 Comentariu nou

  Ma oameni buni…..42 % dintre romani sunt analfabeti. Restul sunt prosti. Asta nu se va schimba niciodata, ci se va inrautati

 5. #6 Comentariu nou

  Are dreptate Alin, oricat de buna ar fi campania, m-am abonat si eu, chiar am dat cate un reply si am dezvaluit stirea dar… nu cred ca putem schimba ceva. Suntem prea putini in raport cu idiotii…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.