De când cu acţiunea pornită împotriva titlurilor cretine, am fost banat cam pe toate paginile de facebook ale site-urilor sportive sau de ştiri care activează în social media, cu precădere pe facebook. Astfel, ca să îmi fac un bine, am dat unlike şi unsubscribe la majoritatea. Da, unii pot spune că toată acţiunea a fost un fiasco, că nu am rezolvat nimic cu asta, ei îşi văd liniştiţi de treabă şi i-a durut fix în paişpe de noi. Chestia asta auzind-o chiar de la o încântătoare domnişoară redactor de la Gândul, care mi-a spus că sunt total pe lângă fenomen şi altfel nu se poate.

Eu spun că nu e tocmai aşa, am arătat într-un timp relativ scurt că există o mână de oameni ( aproximativ 1500 care au dat like paginii de facebook) care au arătat că nu sunt idioţii de serviciu care să muşte momeala click-urilor cretine. O să mă ţin de cuvânt şi pe 10 iunie o să dau un tricou personalizat celui care a postat cele mai multe screenshot-uri cu un titlu trollat pe pagină. O să o fac şi luna viitoare şi tot aşa.

Revenind la primul paragraf, spuneam că am dat unlike şi unsubscribe la aproape toate paginile de facebook ce aparţin unor site-uri de ştiri. Zic aproape pentru că au rămas în lista de subscribe cei de la Digi şi cei de la Rfi. Atât pe facebook cât şi pe twitter sau twitter. Nu ştiu cum reuşeşte Andreea să distribuie ştiri care nu sunt ŞOCANTE sau SENZAŢIONALE de la care să RĂMÂI PROST, dar îi iese foarte bine.

Si pentru că aşa e fair, le recomand cu tărie spre a fi urmărite. Pentru că demonstrează că se poate şi altfel.