Să mai zicem şi de bine: români cu care ne mândrim!

Articol din categoria: atitudini

sustinem inovatia

Săptămâna trecută, mai exact joi, am umblat toată ziua cu un tricou roşu pe care scria „Am luat marele premiu la salonul de invenţii de la Geneva”. Nu m-am simţit deloc incomod, dimpotrivă, am avut o stare de bine purtându-l.

E o premieră mondială ca o ţară să câştige de 2 ori acest premiu. Întâmplarea face ca România să fie acea ţară. De data asta cu invenţia lui Mircea Tudor. Şi dacă ne uităm un pic în spate, am avea destule motive să fim mândri cu realizările unora de-ai noştri, care au primit premii şi aprecieri la nivel mondial. Elevi, studenţi, sportivi, artişti…sunt destui oameni care ne dau motive să zâmbim mândri că suntem români şi că cineva ne reprezintă cu succes afară.

Am urmărit presa zilele trecute, inclusiv astăzi. Poate o să pot citi undeva un material despre Mircea Tudor şi realizarea lui. Sau despre campania de promovare în care s-au implicat destul de mulţi oameni. Nimic, nici o slovă aruncată.

Poate e mai bine aşa, poate le face mai bine celor despre care am scris mai sus să nu fie în centrul atenţiei presei. Poate e mai sănătos să fie lăsaţi să facă ce ştiu ei mai bine decât să încarce canapele pe la emisiuni tabloide.

Dar din când în când ar trebui să le mulţumim pentru ce fac, şi să îi susţinem măcar moral.

Mulţumesc!

 

Mircea Tudor a luat Marele Premiu la Salonul de Inventii de la Geneva pentru constructia unui scanner care radiografiaza in cateva minute un avion

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  E vreo problema cu pcu` meu… nu pot vedea diacriticele!

 2. #2 Comentariu nou

  Atentia (si, implicit, promovarea) se castiga prin „Da CLICK aici sa vezi NEMAIVAZUTUL!” Sustin campania (am mai vazut si pe la altii), dar consider ca nu de tricou, nu de articole in presa, nu de sustinere (blogo,preso,media)sferica avem nevoie pentru a sublinia astfel de „intamplari”, ci de niste intrebari (bune si bine) puse la timpul potrivit.

 3. #3 Comentariu nou

  Mie mi se pare foarte tare initiativa. Si sunt de parere ca sustinerea aratata in online sau offline contribuie la crestere. Degeaba punem intrebari daca nu aude nimeni.

 4. #4 Comentariu nou

  Foarte buna initiativa, felicitari, unde gasim si noi niste tricouri ca si al tau?

 5. #5 Comentariu nou

  Cei interesati de tricouri pot trimite un email la adresa biz@revistabiz.ro, unde exista o lista de asteptare.

 6. #6 Comentariu nou

  Nevoia asta de a ne mandri nu cred ca merge la romani…trebuie cautata alta modalitate de a ne intari increderea. Noi doar copiem…nu putem oare sa avem ceva original?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.