Bănuiesc că știe toată lumea de #pepsichallenge, campania cu tot felul de provocări trăznite a celor de la Pepsi. Eh, acum au un challenge lunar care invită fanii să își arate calitățile de cântăreți. La karaoke. Sau lipsync. Adică un karaoke pe silențios.

Să vedem cu ce se mănâncă asta:

 

 

Cum se participa:

Se acceseaza site-ul www.acceptaprovocarea.ro/lipsync.php. Userul trebuie sa inregistreze un video cu el facand Lipsync sau Karaoke pe refrenul melodiei lui Marius Moga, “Pasari Calatoare” care e direct pe site si trebuie sa urce video-ul pe Youtube. Pentru inscriere, utilizatorul trebuie sa uploadeze linkul video-ului in site.

Se va face o extragere dintre toti inscrisii pe ambele provocari – Lipsync si Karaoke, iar castigatorul va primi invitatia de doua persoane la Rock in Rio. Pentru premiul “DeMoga Music Summer Camp” se vor acorda 20 de burse catre 20 de castigatori care vor fi alesi de catre ambasadorul brandului Pepsi, Marius Moga si reprezentantii Pepsi (criteriile – originalitate – 30%, creativitate – 30%, atitudine – 40%).

Premiile pentru provocare: 20 de burse pentru “DeMoga Music Summer Camp” si o invitatie pentru doua persoane la Rock in Rio 2015, festival care va avea loc la Rio de Janeiro in perioada 25-27 septembrie.

Poate nu ai fost atent: Rock in Rio? Fix la festival? E ceva, nu?

Încă o chestie: nu uitați să folosiți #pepsichallenge și #lipsyncchallenge!