S-a lansat Sonos Ray și în România

Articol din categoria: andreiu, promo

Ieri a avut loc lansarea oficială pe piața din România a lui Sonos Ray, un soundbar mișto de avut în casă. Eu am niște jucării de la ei, două boxe One și una portabilă, de care sunt super încântat, atât cum se aud cât și cum funcționează împreună, ca ecosistem. Dar asta într-un episod separat, că vreau să-mi leg și pickup-ul la ele și revin după cu review complet. Ale mele arată cam așa

Revenind, Sonos Ray este un soundbar compact care oferă un sunet impresionant pentru dimensiunea sa. La fel ca în cazul tuturor produselor Sonos, acesta oferă un sunet remarcabil, care vă ajută să redați mai mult conținut, să auziți mai multe detalii și să experimentați mai multe senzații, chiar în propria locuință. Astfel, Sonos oferă un sunet extraordinar pentru TV, filme și multe altele unui public și mai larg, cu un produs la un preț mai accesibil care poate fi cumpărat din magazinele retailerilor parteneri din România.

Sunet de blockbuster cu Sonos Ray

Ray ridică standardele divertismentului acasă cu noi inovații acustice care oferă sunet echilibrat, dialog cu o claritate îmbunătățită și bass puternic.

  • Sunet care umple încăperea: structura special concepută a soundbarului direcționează în mod precis undele sonore de la un perete la celălalt, iar procesarea avansată poziționează cu precizie elementele în camera utilizatorului, astfel încât acesta să se simtă chiar în centrul poveștii.
  • Perfect echilibrat:  un nou sistem bass reflex cu un design exclusiv realizat pentru a reda sunete joase captivante cu un bass echilibrat, în timp ce acustica personalizată armonizează cu precizie frecvențele medii și înalte.
  • Calibrat pentru perfecțiune: la fel ca toate produsele Sonos, Ray a fost calibrat cu ajutorul Sonos Soundboard, un grup alcătuit din lideri din domeniul muzicii, filmului și din alte arii creative. Mai mult, sunetul poate fi calibrat și prin intermediul Trueplay, pentru a crea o experiență de audiție ideală pentru orice cameră.
  • Audiție îmbunătățită: funcția Speech Enhancement de la Sonos asigură o claritate mai mare, astfel încât utilizatorii să nu piardă niciun cuvânt, în timp ce Night Sound reduce intensitatea efectelor puternice, astfel încât ceilalți membri ai familiei care se află în locuință să nu fie deranjați.
  • Design compact: Indiferent dacă îl așezi pe suportul media sau îl incorporezi în mobilă, design-ul discret și extrem de compact al lui Ray se va integra în orice spațiu.
  • Sunet sustenabil: Ray este disponibil, de asemenea, cu cel mai sustenabil ambalaj Sonos de până acum, alături de o cutie cadou și pernuțe de protecție realizate din hârtie 100% reciclată.

Sonos Ray aduce simplitatea și versatilitatea de top caracteristice brandului la un preț mai accesibil, facilitând configurarea primului sistem home theater pentru utilizatorii care nu s-au bucurat până acum de această experiență, sau extinderea sistemului de sunet în mai multe camere. Soundbarul, disponibil și pe piața din România, este compatibil cu toate serviciile favorite de streaming, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filme, muzică și multe altele cu o configurare simplă și control rapid – trebuie doar să acceseze aplicația Sonos, iar în câteva minute pot începe audiția. De asemenea, Ray poate fi controlat cu ușurință folosind telecomanda televizorului, aplicația Sonos, Apple AirPlay 2 și multe altele.  Utilizatorii pot adauga o pereche de boxe One la configurația lor home theater pentru a obține sunet surround sau se pot conecta la orice boxă Sonos pentru o experiență multi-room.

Sonos Ray poate fi achiziționat în România din magazinele eMAGAltexMedia Galaxy și AV store.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.