Social media summit Iasi

Articol din categoria: andreiu

Sau excursia mea in capitala moldovei dupa 14 ani. Incerc sa sintetizez cat mai bine tot ce am de zis ca sa nu va plicitsesc cu povestile mele, dar nici nu vreau sa omit ceva.
Dupa cum v-am zis intr-un articol anterior, joi dimineata am pornit la drum cu micuta printesa, Alfa Romeo Giulietta. O experienta fantastica, cu o masina care pare sa fie una dragalasa si cuminte dar care ascunde 235 CP sub capote si se comporta impecabil. Dupa ce tovarasu Chinezu a condus ca la carte trei sferturi din drum, pe portiunea de sosea dintre Roman si Targu Frumos Giulietta ne-a aratat ce poate. Si poate multe. Povesti cu drumul spre Iasi gasiti la Haotik, the gadget-man.
In Iasi am gasit frig, mult frig, insa oameni foarte faini si calzi care mi-au spulberat de-a dreptul cam 90% dintre prejudecatile pe care le aveam despre cei din partea aia a tarii. Ba chiar a inceput sa imi placa accentul lor. Orasul mi-a placut foarte mult, linistit, primitor si calduros dar din pacate vantul schimbarii nu a ajuns in timp real pe acolo. Si zic asta fara sa fiu rautacios.
La Social Media Summit , ca asta e ideea principala, am intalnit bloggeri si antreprenori locali, bloggeri si antreprenori din Bucuresti, am stat cateva ore tintuit in scaun si am aflat lucruri multe si de tinut minte pe viitor. Dintre speakeri mi-au placut foarte mult Manafu, Chinezu, Bobby Voicu si Adrian Monoranu. Asta nu inseamna ca ceilalti speakeri nu au fost la inaltime. Din pacate, nici o firma locala nu s-a aratat interesata de aceasta conferinta si nimeni din mediul de afaceri local nu a dorit sa fie partener sau sponsor al acestui eveniment. Si eu cred ca ar fi fost foarte sanatos pentru ambele tabere, bloggerii si oamenii de online de o parte si firmele locale de alta, pentru a intelege ce inseamna o campanile de promovare pe internet, care sunt avantajele si cum se pot atinge performantele dorite. N-a fost sa fie asa si asta intareste ce am spus mai sus.
Cu toate astea, toti cei prezenti in sala mi-au parut a fi foarte multumiti cu informatiile transmise atat de speakeri cat si de cei cu care au socializat in pauze. Si daca tot am pomenit de socializare, va marturisesc ca am cunoscut foarte multi oameni faini in Iasi. Incantat de cunostinta, dragilor!
Am plecat din Iasi sambata de dimineata cu destinatia Brasov, unde am fost la un alt super eveniment despre care va povestesc in urmatorul articol, cu lucruri noi in bagajul de cunostinte, cu oameni noi intalniti, cu o experienta foarte frumoasa dar cu un singur regret : am stat prea putin.
Dar am promis ca ma voi intoarce cu prima ocazie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.