Campionatul de fotbal si baut bere al bloggerilor

Articol din categoria: andreiu

A avut loc sambata trecuta la Brasov. Eu am ajuns alaturi de cavalerii 2.0 undeva pe la pranz, dupa ce la 7:30 am plecat cu greu din Iasi. Si spun ca am plecat cu greu pentru ca dupa ce petreci cu gasca aia faina de la Iasi pana la 3 dimineata e un barbarism sa te trezesti la 6:30. Dar cu chiu cu vai am reusit performanta si ne-am urnit. Drumul a fost excelent, Giulietta facandu-si treaba exemplar, niste probleme am avut in Onesti, de unde nu am putut iesi decat cu ajutorul unui localnic foarte amabil care ne-a escortat pana la iesirea din oras 🙂

Ajunsi in Brasov am dat de foarte multa lume, cunoscuta sau pe care i-am cunoscut acolo. Gasca noastra, a celor din Bucuresti a fost impartita in doua echipe SmartGiftsRo si #echipabloggerilorManlyRo si in momentul tragerii la sorti a grupelor toti ne rugam sa nu fim in aceeasi grupa. Si ghici ce: am picat in aceeasi grupa.

Eu am facut parte din SmartGiftsRo alaturi de Alex, Claudiu, Bogdan, Alex, Cezar, Pandutzu si Lucian. Merita tot respectul Claudiu si Alex Tunaru care au jucat accidentati si au facut-o excelent. Dupa doua egaluri facute in fata echipelor din Sibiu si Brasov, aveam nevoie de o victorie impotriva #echipeibloggerilorManlyRo. Si in ciuda tuturor celor care au zis ca meciul va fi blat si vom reusi sa invingem, tovarasii din Bucuresti au spulberat orice speranta a noastra. Ne-au executat cu 8-0. Si cam aici ne-am oprit din parcursul competitional.

Regretul meu este ca bloggerii bucuresteni nu au reusit sa castige finala, dar poate e mai bine asa, sa nu si-o ia in cap prea tare.  Campionii acestei editii au iesit cei din Cluj, care merita toate felicitarile noastre. Ca si sfat pentru ei : scapati dracului de ala care se plimba in jurul terenului si facea ca toti dracii dand indicatii!

A fost si un meci intre fete organizat intre finala mica si finala mare, despre care nu pot spune prea multe pentru ca am lipsit de la arena in momentul ala. Rusine sa-mi fie .

Vreau sa felicit organizatorii, pe Bogdan, Pandutzu si Cezar care s-au chinuit sa realizeze un eveniment de amploarea asta. Pe viitor sa aveti grija sa fie vara, ca sa nu mai inghetam pe teren. Despre ce ar trebui imbunatatit nu are rost sa scriu si eu, pentru ca au tot fost scrise minusurile competitiei. Asteptam urmatoarea cupa de genul asta, daca nu castigam macar sa mai bem niste beri cu oamenii din tara.

foto: Dragos

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  dilema #cluj enilor: la cine face referire autorul?

 2. #2 Comentariu nou

  ma, ala ii din Brasov 😉 … si o dat indicatii bune … la sfatu’ lui s’o inscris primu’ gol din finala :-))

  • #3 Comentariu nou

   o fi din Brasov omu, dar pe noi ne-a incarcat de nervi :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.