Aleg sa umbluliber.com !

Articol din categoria: andreiu

Da, optiunea mea pentru Roblogfest 2011 la blog colectiv este blogul pe care scriu tovarasul Petru &Co. Sigur in cunoasteti toti pe sus numitul, daca nu l-ati intalnit niciodata fata in fata, sigur l-ati putut auzi la radio. Pentru ca el e omul responsabil sa ne faca week-endul mai placut la radio Guerilla. Este realizatorul Siestei Weekend. Sau cel putin asa scrie in fisa postului, nu de alta dar sa nu va speriati daca il auziti si prin cursul saptamanii in eter. Omului ii place sa umble liber, inclusiv printre emisiunile de la Guerilla.

De ce umbluliber.com? Greu de spus, pentru ca foarte multe lucruri scrise de ei nu sunt pe aceeasi frecventa cu mine, insa de fiecare data cand vreau sa scap de cotidian si de lumea care ne inconjoara intru pe blogu asta. Oamenii scriu atat de frumos incat uneori ma pierd printre articole si mai ies dupa minute bune de citit.  Gasesti subiecte despre ocultism, carti, viata de zi cu zi, dragoste, razboi si cam tot ce vrei. Din punctul meu de vedere este cel mai complet blog care se gaseste intre participantii la roblogfest. Asa ca dupa ce va faceti o idee cam pe unde umbla liber Petru sa purcedeti la vot. E simplu. Trebuie doar sa va faceti cont si sa dati doua click-uri. Puteti ajunge la pagina de vot fie de aici, fie de pe bannerul din dreapta.

P.S: articolul este scris din proprie initiativa, autorii nu m-au santajat in nici un fel. Nici macar spaga nu mi-au dat!

P.P.S: Petre, astept berea dupa ce castigi! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.