Cupa CanyonSportMeet

Articol din categoria: andreiu

UP-DATE: Imi pun cenusa in cap in fata tuturor, asa cum i`am promis pretenului Toma, care m-a tras de maneca si mi-a zis ca echipa ManlyRo se numeste de fapt „echipa bloggerilor ManlyRO”. MEA CULPA!

In week-end se intampla mare eveniment mare. Se strang bloggerii din toata tara sa joace fotbal la Brasov. Si nu asa oricum, ci in cadru organizat. Competitia se numeste Cupa CanyonSportMeet.

Dupa ultimele informatii, vor fi opt echipe din sapte orase diferite. Bucurestiul vine cu doua echipe, echipa ManlyRO si SmartGifts.

E ca un fotbaltweetmeet mai mare, cu mai multi sponsori care s-au mobilizat in timp util incat sa ne iasa treaba bine. Si aici trebuie sa ii mentionam pe cei de la Canyon , in postura de sponsor principal, si frumoasa gasca de la Bortun-Olteanu, care sunt sponsorii secundari.

Cum eu voi purta un tricou roz oferit de SmartGifts, in poarta echipei cu acelasi nume, le foarte multumesc si baietilor de acolo  pentru uniforme 🙂

Cica o sa fie si un meci demonstrativ al fetelor. Asta merita vazut, nu? Ce tot atata testosteron pe teren? Sa mai fie si o pata de frumos, nu?

Una peste alta,  ne dorim sa iasa atmosfera de fun, ca doar de-aia ne strangem si fie ca echipa cea mai buna sa castigam 😀 #aroganta !

Ne vedem la Brasov sambata, 5 martie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.