O printesa si patru cavaleri

Articol din categoria: andreiu

Cam asa o sa fie  povestea roadtrip-ului in care o sa plec joi dimineata, adica pe 3 martie. O sa fie unul lung al naibii, dar tare fain. Ca doar  merg in gasca organizata alaturi de  niste adevarati cavaleri si aici ma refer la The man Chinezu, Bodgan care aude culori si Haotik. Noi patru o sa trebuiasca sa facem traseul Bucuresti-Iasi-Brasov-Bucuresti cu plecare din capitala joi si revenire la baza duminica. Si tot ne-am gandit si am intrebat cine se ofera sa ne duca. Ne gandeam ca poate se ofera vreun neamt, vreun coreean ceva dar nimic.

Vazand ca cei patru cavaleri 2.0 nu pot pleca la razboi, o printesa le-a sarit in ajutor . Pe numele ei Giulietta. Alfa Romeo Giulietta. Care ne va duce si la Social Media Summit in Iasi si la Brasov la Cupa CanyonSportMeet si ne va si aduce inapoi in Bucuresti. Ca na, asa sunt printesele, gingase si marinimoase, insa ne-a soptit noua cineva ca printesa noastra nu reactioneaza foarte bine daca o suparam, asta datorita celor mai bine de 200 de cai putere pe care ii are sub capota. Tocmai d-aia vrem sa o asiguram pe regina mama, Autoitalia ca fata ei va fi tratata exact asa cum trebuie si va primi toata aprecierea si consideratia noastra pentru eternitate. In cazul in care vreunul dintre cavaleri nu se va indragosti atat de tare de Giulietta incat sa-i ceara mana.

Asta o sa fie povestea cu cavaleri 2.0 si cu printese italiene. Ca daca n-ar fi nu s-ar povesti

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    jon, te invidiez ca ai oportunitatea sa vezi ce poate „masinuta” aia. sper ca te vei simti liber (tanar esti oricum) cu adevarat, ca doar de-aia au inventat bijuteria asta italienii nebuni. frumos traseu ati ales. have fun!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.