S-au lansat cardurile George pentru tineri

Articol din categoria: andreiu, promo

Ieri am participat la o întâlnire informală cu Maurizio Polleto, tipul care cumva a pus bazele lui George de la BCR, produs care a demarat un proces întreg de digitalizare a tot ce înseamna Erste și BCR, că asta ne interesează mai mult pe noi.

Înainte să vă zic de carduri, trebuie să las aici o idee care mi-a plăcut foarte tare și care mi se pare replicabilă și în alte companii și industrii:

„Digitalizarea unei bănci nu trebuie să fie făcută cu scopul de a reduce costurile, ci de a face clienții mai fericiți, dându-le oportunitatea să rezolve chestii singuri, din canapea. Și atunci vor fi fericiți și se vor bucura să lucreze cu tine”.

Digitalizarea BCR înseamnă în momentul ăsta:

72% din credite in bcr se dau digital
75% din cardurile de credit se acordă digital
Peste 50% din deschidere de cont curent se întâmplă digital
3000 conturi de pj deschise digital
Peste 1000 de credite de pj acordate digital

Și, era și momentul, să apară și cardurile pentru copii și tineri, pentru a ușura viața părinților, dar și a copiilor, și a reduce riscurile pe care le-ar atrage dacă ar umbla cu cash la ei. Cine vine din Brăila înțelege ce zic eu aici.

Le găsiți pe site, pe toate!
Fiecare categorie de vârstă are funcționalități și beneficii diferite, în funcție și de cât de multe poate procesa copilul și cum percepe care e treaba cu finanțele.
La noi încă nu se pune problema de așa ceva, probabil de pe la 10 ani încolo vom începe să-i dăm bani la ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.