Prostia dusa la nivel de business

Articol din categoria: economics

Ca suntem cei mai fuduli si ca ne credem cei mai frumosi/destepti/antreprenori/cunoscatori de tehnici de business reusit din galaxie nu mai are nimeni nici o indoiala, dar ce ne facem cand doua mentalitati de genul asta se ciocnesc? Doua evenimente ratate.
Ma refer la EMAGIC si D&D EAST ENTERTAINMENT, organizatorii de Bestfest respectiv Rock the City, care se declara nemultumiti de numarul de bilete vandute si al oamenilor prezenti in fata scenelor in cele trei zile de concert.

Pai daca voi va credeti atat de coiosi incat sa puneti 2 festivaluri in aceeasi perioada, in ideea in care in Romania interesul fata de concerte si festivaluri este din ce in ce mai scazut, si nu aduci nici un nume extraordinar care sa atraga oameni spre festivalul vostru. Daca va aflati intr-o situatie cum se intampla afara unde se aduna 100.000 de oameni, iti puteai permite sa pierzi 20-30jdemii in detrimentul festivalului concurent.

Dar cum in Romania greu se aduca macar 10000 de oameni,  ei s-au gandit ca trebuie tinute in acelasi timp ambele evenimente. Sa si-i imparta si pe putinii astia, in loc sa renunte la orgolii prostesti si sa modifice unul dintre ei data de concert.

Dar asta e mentalitatea romaneasca: de ce sa`mi fie mie bine, cand poate sa`i fie rau vecinului?

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Nu sunt de acord cu partea cu nici un nume extraordinar – Judas, Whitesnake, Mike&The Mechanics chiar sunt nume de calibru. Dar da, suprapunerea celor 2 festivaluri, ba chiar localizarea BestFest la dracu-n praznic, sunt motive serioase pentru o audienta redusa.

 2. #2 Comentariu nou

  cum era aia cu geniile care gândesc la fel? :)))

  http://www.papen.ro/2011/06/27/se-poate-mai-rau-de-atat/

 3. #3 Comentariu nou

  @papa era „Great minds think alike!”. And it’s true. Look: http://ganduldedimineata.ro/?p=2730

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.