Ce-ar fi sa incepem sa salvam niste copaci?

Articol din categoria: economics

Acum vreo 2 saptamani m-a invitat Cristi Manafu la un eveniment interesant si anume Cannes Predictions, unde am vazut care au fost desemnate cele mai frumoase si interesante campanii publicitare din ultimului an. Pentru asta, trebuie sa-i multumesc omului ca s-a gandit la mine. Merci Cristi 🙂

Revenind, dintre toate reclamele pe care le-am vazut mi-a ramas mintea la una care mi s-a parut ca vine cu ceva revolutionar. Adica asta de mai jos:

Si acum, vin eu si intreb daca nu cumva ar fi timpul sa trecem toata palavrageala multor multinationale, botezata frumos drept CSR, si sa incepem sa macelarim cati mai putini copaci? Ca degeaba plantam 100 de pomi pe an si macelarim 10.000. Nu iesim pe plus indiferent cum am calcula.

In situatia devoratorilor de celuloza sunt foarte multe companii, mai ales bancile, unde stim cu totii ca pentru un banal schimb valutar trebuiesc printate 4-5 pagini pe care mai apoi sa le aruncam la cos.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu ti-as zice sa intri pe http://www.plantamfaptebune.ro , site-ul miscarii Nationale de Impadurire. Sunt si eu implicat in actiune, si recomand in cunostinta de cauza 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.