Pentru cei cărora le place să meargă la cumpărături dimineața

Articol din categoria: andreiu

Eu sunt genul care merg în ultima vreme la cumpărături la 8 dimineața, după ce las copilul la școală. Fac asta din mai multe motive: e liber, e suficientă marfă, legumele și fructele sunt proaspete și nu sunt pe fugă, nu mă grăbesc nicăieri, am timp să stau strâmb și să cuget drept ce trebuie să iau.

Acum că v-am zis de rutina mea de dimineață, am extins raționamentul ăsta alături de colegii mei de la PENNY și am zis să ne facem mai utili în digital pentru clienții noștri.

Și ce-am făcut?

Am devenit mai ușor de găsit și de descoperit, mai ales pentru cei care nu au aplicația PENNY instalată, unde găsești destule informații utile, cum ar fi oferte, vouchere și chiar și pliantul săptămânal.

Și, pentru că vorbim despre pliantul săptămânal cu oferte, el apare în fiecare miercuri, pe site, în aplicație și în magazinele fizice.

Dar, pentru cei cărora le place să meargă dimineața la cumpărături și să știe deja care sunt ofertele de miercuri, am lansat posibilitatea de a primi pliantul pe Whatsapp, direct în inbox, de marți seara.

Cu 12 ore în avans, dacă ne gândim când se deschid magazinele, dimineața.

Este un proces simplu, din 3 pași ești abonat și aia a fost, marți la 19:00 te căutăm noi, nu trebuie să ieși tu să te uiți după pliant.

Economisim bani, nu timp, nici eficiență!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.