Chestii grozave despre care nu știai că îți trebuie

Articol din categoria: andreiu, promo

Aveam vârsta de astăzi când am zis să încerc să văd ce mare șmecherie e cu desfăcătorul automat de vin. Eu am un Presitigio Nemi.

Mai aveam unul primit de la prietenul Dona acum ceva timp (nefolosit) și acum am zis să vedem cum este modelul cu upgrade, dacă tot ne apucăm de trăit ca milionarii.

L-am tratat cu același scepticism cu care doamna Cismaru a tratat aspiratorul robot, recunosc, dar mă declar cel puțin încântat, ca să nu zic mulțumit de prestația avută.

Nu că ar fi un mare efort să desfaci o sticlă de vin (ehe, pe vremea mea nu existau nici tirbușoane, desfăceam sticlele cu coada de lingură sau dădeam cu ele în pernă, pe pereți), dar simți un confort care te bucură când vezi cum tehnologia biruiește forța brută și cum returnează dopul, în palma ta, ca pe un trofeu.

Și luminează albastru la deschidere și roșu la returnarea dopului, ca să știi exact în care etapă a procesului tehnologic ești. În funcție de numărul de folosiri, le poți spune invitaților că ai scos argintăria special pentru ei.

Acum serios vorbind, e un dispozitiv care e mișto, captează atenția și poate salva multe seri, dacă dai de vreo sticlă ce opune rezistență sau nu ai tras la sală suficient.

În pachet, pe lângă vedeta serii, care este desfăcătorul, mai găsești și toate accesoriile de care ai nevoie pe lângă casa omului: cuțit, dop și aerator.

Toate astea pentru un preț modic, cam cât 2 sticle de vin.

Prestigio Nemi.

Il gasiti online pe eMAG si offline prin magazine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.