Cei de la Raiffeisen au avut ideea ( bună, zic eu) să facă un mix între bloggeri și să organizeze un Secret Santa între bloggeri, dacă tot e perioada sărbătorilor și e vremea în care se fac cadouri.

Așadar, s-au luat bloggeri, s-au amestecat, s-au ales și mie mi-a picat stimabilul Cristi Florea, pe care îl știu încă de pe vremea când era Grimcris pe net, adică încă elev de liceu.

Printre munca lui zilnică de la kooperativă, el se ocupă și de un proiect mișto, care se numește #casăștiți. Intrați acolo și o să vă placă ce o să găsiți, că sunt numai chestii smart.

Revenind la cadoul de secret santa, am stat și m-am gândit ce i-aș putea lua, cum m-aș putea descurca, astfel încât să o dau să iasă bine.

Și după lungi căutări pe internet și stors creierii, m-am gândit că i s-ar potrivi cel mai bine un puzzle 3D, o chestie din aia de lemn, care să-i antreneze concentrarea și logica. Pentru că uneori e nevoie să mai pleci din fața monitorului și să te mai rupi de digital.

cub-anaconda

Și, fiind cumva presat de timp, cea mai la îndemână variantă de achiziție ar fi online, direct de pe telefonul mobil. Nu de alta, dar doar avem widgetul din Smart Mobile de la Raiffeisen, unde poți crea șablon de plată și rezolvi cu un singur click.

Așa că rezolv rapid cu cadoul pentru Cristi, toata lumea e fericită, experiementez de acasă cum e #viațafărăcash și mă pregătesc pentru cumpărăturile de Crăciun, alea pentru familie.