Probabil nu mi se întâmplă doar mie sî uit unele chestii, unde le-am pus, ce-am făcut cu ele, cum am ajuns la muncă sau să omit detalii sau lucruri mici. Cică ar fi normal, se cheamă că ești împrăștiat,  nu este nimic de speriat, doar că trebuie un pic de ajutor pt creier, să-l menținem în formă.

Am fost invitat marți la un escape room unde nu mai fusesem și provocat să mă descurc fără google pentru a reuși să ies din cameră. Spre norocul meu, l-am avut alături pe Neștian, pentru că era o cameră inspirată din serialul Arrow, pe care Alex l-a urmărit și mai știa una alta, cât să facă logică.

echipa-green-arrow

De altfel, foarte mișto camerele de la InsideOut Escape, mergeți acolo dacă vreți un escape mișto prin zona Vitan. Au 3 camere, Arrow, Lord of the Rings și Inception, care te pun un pic la treabă până să le dovedești.

Eu am ajuns acolo la invitația celor de la Secom și  Neuro Optimizer, un remediu modern pentru provocarea modernă denumită Imprastioza.

Este un supliment alimentar care îmbunătățeste activitatea cerebrală în perioade de stres și suprasolicitare, îmbunătățeste memoria, concentrarea și atentia. De asemenea, are rol de antioxidant care contribuie la protectia funcțiilor și structurilor cerebrale și ajută la reducerea nivelului de cortizol din sânge (hormonul secretat în momentul în care suntem supuși stresului.

Dacă nu uit să le iau, o să încerc să fac o cură de test cu NeuroOptimizer, să vedem ce rezultate dau. Poate nu mai plec din casă fără cheia de la mașină sau măcar să nu mai bag chestii în frigider și să uit de ele.

neuro