Olimpiadă de matematică cu premii.

Articol din categoria: andreiu, promo

Brio Challenge – ediția a 2-a este un concurs deschis tuturor copiilor buni la mate din clasele 1 până la a 12-a. Concursul se desfășoară în 3 etape, finala fiind anunțată pe  29 mai. Mai exact: dacă ești foarte bun la mate sau dacă doar vrei să te compari cu copiii de aceeași generație cu tine, trecând prin niște etape de testare extrem de serioase, poți participa la Brio Challenge. 

Mai mult, grație partenerilor aceste ediții, copiii pot câștiga premii extrem de atractive, mai exact laptopuri, console pentru gaming și vouchere de cumpărături în magazinele Kaufland.

2 × Premii Campioni

Laptop-uri Huawei MateBook
+ abonament 1 an Brio Unlimited
+ tichete cumpărături (900 RON)

24 × Premii Vicecampioni

Console Xbox
+ abonament 1 an Brio Plus
+ tichete cumpărături (500 RON)

84 X Premii finaliști

Tichete cumpărături (300 RON)
+ abonament 6 luni Brio Start

Valoarea totală a premiilor din acest an la Brio Challenge depășește 40,000 de EURO. 

În prima etapă a competiției- care se încheie în această duminică (pe 16 mai) – copiii vor primi un test sumativ al materiei din clasa in care sunt înscriși: exerciții ce îi vor trece prin întreaga materie a clasei, de la simplu la complicat – astfel încât, pe lângă că vor ocupă un loc în clasament, copiii vor ști exact ce știu și ce nu știu și unde mai au (dacă mai au) de lucru. 

Participanții care obțin în această etapă mai mult de 80 de puncte vor fi calificați în etapa a 2-a – care va conține subiecte de dificultate crescută. În finală vor ajunge cei mai buni copii din fiecare clasă, iar acolo dificultatea este mult crescută, dar va conta, pe lângă corectitudinea răspunsurilor, și timpul de rezolvare a testului.

Participarea la Brio Challenge se face online, deci e nevoie de un calculator conectat la Internet (preferabil calculator, e ok însă și tabletă). Dispozitivele cu ecran mic (telefonul adică) va lungi prea mult timpul de citire a enunțurilor și poate să nu ofere o imagine completă a problemei, așa că pe acelea nu le recomandăm, mai ales la clase mari, unde e nevoie să ai în față formule mari, grafice mari și așa mai departe.

Pentru participarea la Brio Challenge se oferă, de la înscriere, 2 credite de testare – câte unul aferent fiecărei etape eliminatorii.

Așadar, toți copiii pot participa, fie că au, fie că nu au abonamente Brio, însă dacă vor să exerseze suplimentar sau să facă mai multe teste similare, platforma oferă această posibilitate de a achiziționa credite de testare suplimentare.

În plus:

Toți profesorii ai căror elevi se califică în finală primesc pachete de credite pentru clasă.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bună seara! Cum ne putem înscrie pt concurs?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.