Am cunoscut în ultima perioadă două persoane care nu au cont de facebook. Nu li se pare că îi reprezintă, nu văd utilitatea și aleg să fie activi sociali în alte părți, cum ar fi twitter sau linkedin. Știu, e un pic peste puterile noastre de înțelegere cum naiba să existe cineva de 30 de ani care să nu aibă cont de facebook în 2016, dar e un moment depășibil.

Cunosc alți oameni care fie au permis luat și nu conduc, fie au făcut școala dar nu au dat examenul. Pentru că nu le place. Pentru că simt că nu e pentru ei. Ceea ce este mai mult decât de apreciat, e de lăudat și dat exemplu. Decât să ieși pe stradă și să faci cine știe ce tâmpenii, mai bine iei taxiul. Sau metroul. Și avem un pic mai multă siguranță în trafic.

Nu toate lucrurile general adoptate sunt potrivite tuturor. Unii oameni aleg totuși să meargă înainte cu valul și să se încăpățâneze în a face ce face ”lumea”, chiar dacă face prost.

Alții aleg să nu, pentru că nu le pasă. Ei sunt ok cu modul în care sunt și nu văd de ce s-ar conforma rigorilor sociale.

Ăștia din urmă sunt oameni pe care îi admir.

Bravo băi, domnilor!