Nu vă mai scandalizați când vedeți tați cu fetițe în toaletele pentru femei

Articol din categoria: liliput

Cam o dată pe lună trebuie să mă cert cu câte o doamnă extrem de indignată, poate chiar dezgustată de prezența mea într-o toaletă pentru femei, chiar dacă sunt cu kiddo, nu intru acolo ca un pervers bătrân.

Din punctul meu de vedere, tații care au fetițe trebuie să meargă cu copilul doar la toaleta pentru femei. Dintr-un motiv foarte simplu și banal și de bun simț.

Pentru că acolo sunt doar cabine, nu există nici un risc de expunere, nici o violare a intimității, nici un risc de accident vizual.

Pentru doamnele indignate fără motiv, să știți că în toaletele bărbaților există niște dispozitive numite pișoare, unde se stă în picioare și se execută operațiunea de pipi și există un risc mult mai mare de afișare a zonelor intime masculine, respectiv tot felul de mătărângi.

Mătărângi pe care nu aș vrea să le vadă copilul meu, care nu are decât 5 ani.

Așadar, dați și voi vestea mai departe către muierile isterice care dau ochii peste cap când văd un tată cu fetița lui la chiuveta din baia femeilor.

Nu intră nimeni acolo cu gânduri necurate, intră doar ca să protejeze inocența copilului.

Photo by Tim Mossholder on Unsplash

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna! mi se pare corect, exista cabine, nu iese nicio femeie cu chilotii in vine sa se spele pe mâini.
  Pe de alta parte, la vestiarul de femei de la bazinul Dinamo am parte de tătici cu fetițe in fiecare săptămâna, trebuie sa te schimbi pe sub prosop și nu înțeleg ca nu este corect ci doar ca am chef de cearta.

  • #2 Comentariu nou

   aia e alta discutie, unde ai dreptate. ar trebui facute vestiare speciale pt copii si gata

 2. #3 Comentariu nou

  Eu am intrat odata din greseala in vestiarul femeilor la bazin, eram si obosit si concentrat pe gandurile mele, asa ca mi a luat ceva pana sa imi dau seama. Nu stiu daca m-a crezut cineva ca am facut-o din greseala, dar au fost intelegatoare doamnele, nu m au dat afara in suturi :).

 3. #4 Comentariu nou

  Si a mea tot la 5 e dar nu am intrat niciodata la „femei”. Nici macar eu nu am parte de „matarangi” in toaleta barbatilor , doar in cazul cand stau in paralel la pisoar. De obicei intram in cabine la barbati fara nici o problema. Chiar daca pentru o secunda ar vedea ceva, nu cred ca e cazul de trauma.

 4. #5 Comentariu nou

  Eu întru de obicei acolo unde este mai gol. Dacă intru in toaleta pentru femei, de obicei strig și întreb dacă e cineva acolo. Dacă da, mai așteptam sau încercăm la cea de bărbați. De multe ori doamnele îmi spun sa întru ca nu e nici o problema.
  In cazul în care este liber, folosesc toaleta persoanelor cu handicap (îmi cer scuze anticipat) pentru ca îmi are mai mult spațiu, și timpul necesar folosirii este mai mic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.