Nu înțelegeam care e faza cu trollerele pentru copii

Articol din categoria: andreiu, promo

Am tot văzut copii cu trollere, ori la școală, ori la antrenamente sau prin excursie. Nu înțelegeam care e faza, de ce s-au demodat rucsacii sau gențile de mână, la copii, care teoretic nu ar avea ce să care atât de mult.

Apoi am vorbit cu oameni care au copii la școală și mi-au explicat câte tâmpenii trebuie să care un copil după el, la școală, de ajunge un rucsac să aiba și 10 kilograme.

De curând am trimis copilul în tabără, în prima tabără în care a mers singură, și, am trimis-o cu troller, bineînțeles. Am luat un troller cu Ladybug de la Bestmag și am rezolvat. Și a făcut și copilul senzație printre colegi cu un troller așa cool.

Cât despre bestmag, am văzut și niște rucsacuri foarte cool, cu fortnite și mindcraft, pe care mi le-aș lua pentru mine, ca adult.

În loc de încheiere, până la final de iunie, dacă folosești cismaru10 în coșul de cumpărături, ai 10% reducere la orice comandă, pentru orice produs.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Trebuie să se învețe de acum cu trollerele ca, după liceu sau facultate, când vor face pasul înspre străinătate, să știe ce și cum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.