NBA se vede exclusiv la Orange Sport

Articol din categoria: andreiu

Dumincă dimineață ( noapte spre dimineață, de fapt) am avut prilejul, onoarea și norocul să văd meciul dintre Raptors și Hawks chiar în studioul OrangeSport.

Zic onoarea, pentru că l-am văzut alături de Virgil Stănescu, fostul mare baschetbalist român, un tip care a evoluat foarte frumos către management și dezvoltare și are un proiect foarte, foarte de apreciat, adresat copiilor. Este de admirat și susținut, având în vedere cât de multă atenție se acordă sportului în România. Wish him luck!
Pe lângă Virgil au mai fost oameni mișto, cu care am povestit, am râs, ne-am amintit de vremurile când ne uitam la NBA cu ochii cârpiți de somn, când eram mai tineri și baschetul era ceva venit de pe altă lume, în vremurile alea.

Zic norocul pentru că am prins un super meci, care s-a terminat 122-124, scor decis în overtime, în ultima secundă. S-a trăit intens, de la prima la ultima aruncare.

Foarte cool studiourile OrangeSport, oamenii tratează cu maximă seriozitate tot ce presupune transmisiune sportivă, inclusiv sâmbătă seara la ora 01AM erau vreo 5 oameni acolo, care să se asigure că feed-ul vine corect, că informațiile sunt actualizate și că totul merge strună.

Și, în caz că nu v-am convins, vă mai dau un simplu și mare motiv pentru care merită să te uiți la un meci de NBA în România: pentru comentariul asigurat de Cosmin Petrescu. Omul este senzațional, este pasionat, doxă de informații despre baschet și, deși este în cabina de comentator din studioul OrangeSport, îți dă senzația permanentă că este acolo, pe teren, între cele 2 bănci de rezervă.

Canalele Orange Sport sunt disponibile exclusiv abonaților Orange.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.