Motorola lansează în România moto edge 30 PRO

Articol din categoria: andreiu, promo

Adică primul smartphone cu procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1.
Vă las mai jos comunicatul de presă așa cum este el și revin cu impresii după ce mă joc cu el. Momentan eu sunt pe Edge20Pro și sunt mulțumit de el.

martphone-ul dispune de un sistem de camere avansat și de un ecran impresionant ce ajută la redarea imaginilor vibrante și luminoase. Noul dispozitiv este disponibil în România începând de mâine, 25 februarie, online și în magazinele partenere, iar utilizatorii care îl vor comanda până pe 8 martie, vor beneficia și de serviciul Moto Care timp de 3 ani, serviciu ce include și protecție împotriva deteriorării accidentale a produsului.

Noul moto edge 30 PRO este dotat cu procesorul Snapdragon® 8 Gen 1, cel mai avansat procesor pentru mobil de la Qualcomm®  Technologies®, care alimentează tehnologiile de ultimă oră 5G, AI, gaming, cameră foto, Wi-Fi și Bluetooth®.

Utilizatorii se pot bucura de suita completă de funcționalități Snapdragon®  Elite Gaming™,  printre care se numără optimizarea inteligentă a comenzilor și redarea imaginilor luminoase și vibrante pentru o grafică ultra realistă. Comparativ cu modelele din generația anterioară, moto edge 30 PRO este cu 30% mai puternic și cu 25% mai eficient datorită unității de procesare grafică (GPU) Adreno™ Qualcomm®.

A person holding a cell phoneDescription automatically generated with low confidence

Dotat cu sistemul Snapdragon®  X65 Modem RF, noul dispozitiv din familia edge atinge viteze de transfer de date de tip Gigabit, atât în rețelele de telefonie mobila prin 5G, cât și în rețelele Wi-Fi prin intermediul Wi-Fi 6E⁴ (6GHz). Îmbunătățirile rețelei 5G, alături de capacitățile impresionante ale smartphone-ului moto edge 30 PRO asigură o soluție completă pentru toți utilizatorii.

Noul dispozitiv oferă performanțe de până la patru ori mai rapide în gestionarea aplicațiilor, datorită Inteligenței Artificiale (AI) ce ajută la îmbunătățirea calității fotografiilor, experienței jocurilor video și conexiunii smartphone-ului. De asemenea, moto edge 30 PRO optimizează și eficientizează durata de viață a bateriei cu o nouă funcție de gestionare a dispozitivului la putere redusă.

Pentru o durată de viață mai mare a bateriei, noul dispozitiv edge 30 PRO vine cu un acumulator de 4800mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la viteze 5G mai mult timp. În plus, utilizatorii se pot aștepta la cea mai rapidă încărcare a dispozitivelor de până acum, datorită funcției TurboPower™ cu o capacitate de până la 68W ce permite o încărcare de peste 50% a bateriei, în doar 15 minute¹ și care este compatibilă și cu tehnologia wireless TurboPower™ de 15W.  Pentru un plus de confort, noul membru al familiei edge poate fi alimentat de la alte dispozitive prin intermediul capacității de încărcare wireless.

A picture containing text, monitor, different, severalDescription automatically generated

cameră de înaltă rezoluție pentru o experiență uimitoare

De la îmbunătățiri ale hardware-ului de focalizare și stabilizare al camerei principale, până la reducerea semnificativă a zgomotului și îmbunătățirile funcției de filmare pe timp de noapte aduse camerei frontale, noul edge 30 PRO este prevăzut cu un sistem de operare foto complet pentru realizarea fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate.

Sistemul de camere de 50 MP oferă fotografii ultra-wide și prim-planuri de efect. Utilizatorii pot surprinde imagini de până la 32 de ori mai clare, folosind focalizarea instantanee a pixelilor. În plus, smartphone-ul obține performanțe mai rapide și precise în orice lumină și stabilizează captarea imaginilor cu ajutorul noii tehnologii OIS îmbunătățite, astfel încât fotografiile vor fi întotdeauna clare. 

Edge 30 PRO vine în ajutorul creatorilor de conținut video cu tehnologia dinamică HDR10+ ce redă o gamă variată de culori luminoase și vibrante. Ecranul dispozitivului are, de asemenea, o rezoluție 8K ce asigură o calitate a imaginii de peste 26 de milioane de pixeli, cea mai mare rezoluție video disponibilă pe un smartphone în 2022 .

A picture containing text, case, accessoryDescription automatically generated

Datorită tehnologiilor inovatoare incluse în noul edge 30 PRO, smartphone-ul depășește provocările camerelor ultra-wide și obține performanțe de top, chiar și în spații întunecate. Senzorul ultra-wide integrat în camera de 50 MP amplifică luminozitatea și claritatea în lumină scăzută, realizând imagini de înaltă rezoluție. În plus, funcția Macro Vision pentru prim-planuri realiste aduce utilizatorii de patru ori mai aproape de subiect decât un obiectiv standard. De asemenea, dispozitivul dispune și de o cameră frontală de 60 MP ce integrează tehnologia Quad-Pixel ce ajută la surprinderea selfie-urilor de înaltă rezoluție.

ecran ultra-receptiv și calitate superioară a sunetului 

Noul dispozitiv edge aduce filmele la viață cu peste un miliard de culori realiste, redate pe un ecran OLED Max Vision de 6,7 inci. Motorola oferă imagini la rezoluție Full HD ce optimizează atât experiența de vizionare, cât și autonomia bateriei. Mai mult, rata de reîmprospătare a imaginilor incredibil de rapidă, de 144 Hz, permite redarea serialelor, a video-urilor și a stream-urilor pentru divertisment fără decalaje.

A picture containing text, person, indoorDescription automatically generated

Pentru a amplifica această experiență cinematografică, edge 30 PRO integrează sistemul audio Dolby Atmos® și două difuzoare stereo mari, pentru experiențe muzicale imersive și distractive, indiferent dacă sunetul este redat prin căști sau difuzoare. În plus, tehnologia Snapdragon®  Sound™ asigură o calitate audio wireless superioară, pentru apeluri clare și experiențe muzicale de neuitat, toate prin intermediul soluției Bluetooth® 5.2.

Software-uri inovatoare

Noul Motorola edge 30 PRO poate depăși orice provocare, iar soluția Ready For amplifică toate capacitățile smartphone-ului, permițând noi scenarii de utilizare a acestuia. Ready For a fost gândit pentru lumea hibridă de astăzi, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o experiență imersivă pe un ecran mare, indiferent dacă este vorba de jocuri sau apeluri video. Ready for PC este acum compatibil și cu Windows 10 și Windows 11, ceea ce simplifică procesul de conectare și  permite accesul la două sisteme de operare pe un singur ecran. În plus, Ready For facilitează transferul fișierelor între dispozitivele conectate și multitasking-ul, pentru o eficiență sporită.

Disponibilitate și prețuri

Noul Motorola edge 30 PRO 12/256 GB, aduce în premieră pentru România cel mai rapid procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1 și este disponibil începând de mâine, 25 februarie, în culoarea Cosmos Blue, la un preț recomandat de 3999 lei, în magazinele Altex, eMag si Flanco, precum și în rețeaua de telefonie mobilă Digi. 

Clienții ce achiziționează moto edge 30 PRO până pe 8 martie vor beneficia automat și de serviciul de garanție Moto Care 3 ani, inclusiv protecție împotriva accidentelor. Serviciul oferă, pe lângă garanția de 3 ani, și doua remedieri ale produsului împotriva deteriorărilor accidentale (inclusiv a ecranului).
Mai multe detalii despre serviciul Moto Care se regăsesc aici: https://www.motorola.com/ro/motocare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.