Telefonul arată cam așa. Sunt deja la al3lea display bușit. Din fericire, acum s-a plesnit doar sticla de la suprafață, abia ieri a început să aibă niște pete verzi în colțul din dreapta sus.

Sâmbătă a reușit să facă și o baie în budă ( era curată apa, you pervs) și încă nu s-a predat, deși simt că are zilele numărate.

Telefonul este excelent, cam din toate punctele de vedere, dar nu voi mai cumpăra prea curând un alt Oneplus, dintr-un singur motiv: service-ul local inexistent.

8Gb de RAM, 128Gb spațiu, excelent ca software, nici un freeze într-un an jumate, lag inexistent, poze acceptabile, deși ăsta ar fi ultimul criteriu pentru care aș alege telefonul, dar după ce apare prima problemă de hardware, apar tot felul de probleme.

Primul display, cel original, l-am spart prin noiembrie, l-am schimbat la băieții de la Blue GSM, care sunt super profi și ok, oferă și garanție 3 luni, dar nu este display original, nu există service și knowhow-ul producătorului. Al doilea s-a spart imediat, la o simplă căzătură din mână pe parchet.

Al treilea e de câteva luni, avea câteva probleme la touch ( trebuie să insist în unele zone), și a plesnit imedit, cum se vede în poze.

Momentan stau cu el până moare, apoi nu știu către ce să ma duc. Aud că Samsung are lag, am prieten cu S9 care vrea să scape de el. Huawei s-au dus într-o zonă de preț pentru Bill Gates și afinii acestuia până la gradul 4, iPhone nu mai vreau, restul nu prea mai există.

Ce știu sigur e că următorul telefon va fi unul care are service autorizat local.