De câte hub-uri/co-working spaces avem nevoie în București?

Articol din categoria: andreiu

Mă tot macină întrebarea asta de ceva vreme, pentru că, cam o dată pe lună, primesc pe mail anunț că se mai deschide încă unul.

Pe lângă cele consacrate deja, ImpactHUB, TechHUB, NOD ( care e tot un co-working space pentru cei care produc chestii fizice) avem o puzderie de spații de lucru în comun.

Avem oare chiar atât de mulți freelanceri/antreprenori care să meargă acolo cu biroul?

Știu ce beneficii și avantaje oferă, dar sunt curios care este gradul de ocupare al acestor spații. Eu am destui prieteni pe cont propriu, dar nici unul nu știu să meargă la vreun hub, mai degraba stau pe acasă, starbucks sau alte locuri de horeca.

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  schema nu e să produci ceva, ci să iei bani de la fraierii care produc ceva. agregatoare-style.

 2. #2 Comentariu nou

  Degeaba dacă hub-urile există pentru a lucra pentru offshore-uri decât pentru proiecte proprii.

  Aceeași discuție o ai cu IT-iștii și lohn-urile. „Ce faceți? Aa, îi îmbogățiți pe alții fiindcă voi nu vreți/nu sunteți în stare pe cont propriu. Ok.”

 3. Hello,

  O super alta varianta este 3house -Universitate. In cazul in care nu ai fost, esti invitat la o cafea, oricand. Are o super pozitie si cele mai diverse optiuni de booking de pe piata. Adaugand la look&feel, speciality coffee, fructe si oameni simpatici.

  Link si mai multe detalii aici:
  https://3house.ro/birouri/open-space/

  Altfel, consider ca energia necesara consumului de timp si resurse pentru managementul unui spatiu propriu este limitativa si intr-un context in care ar trebui sa poti fi dinamic si rapid si focusat pe dezvoltarea businessului tau versus managementul administrativ al unui spatiu, „offices as a service” este o nisa ce ar trebui sa creasca in Bucuresti si in Romania.

  Open invitation, anytime,
  Alexandra

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.