Marele blat

Articol din categoria: andreiu

Vlad Voiculescu spune că s-a întâlnit azi cu Nicușor Dan și a rămas că să se mai întâlnească și cu altă ocazie. Exact așa cum fac eu cu prietenii mei, când plecăm de la bere, rămâne să mai ieșim și la altă bere, mai peste câteva zile.

Despre PSD și PNL știm că sunt în continuare USL, cică vom avea anticipate, dar primari într-un singur tur, astfel încât să fie bine ca să nu fie rău.

Revenind la capitală, toată joaca asta miroase a mare blat, hai să ne prefacem ocupați, să părem înteresați și încrâncenați, până va fi prea târziu și na, noi am încercat, dar Firea și-a dorit mai mult victoria.

Vor alege până vom culege, noi, toți.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Tot ce am reușit eu să rețin din amețeala asta cu USR versus Firea și companiile municipale care gem de specialiști bine plătiți e că fix madam Wring, useristă de frunte și aprig cercetătoare a procedurilor legale de înființare a companiilor respective a picat de securistă, cu un trecut despre care mințea de mă lua cu leșin.
  Noroc că unii au prins ciolan bun la parlamentul UE.

  Atât putem.

  • #2 Comentariu nou

   Da, ca Petrov, ca Mureșan…

 2. #3 Comentariu nou

  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-23657485-vlad-voiculescu-dupa-intalnirea-nicusor-dan-stabilit-impreuna-vedem-din-nou.htm

  „Am stabilit împreună să ne vedem din nou”

  Cuvânt cheie: împreună.
  Pentru că, nu-i așa, oamenii normali trebuie să decidă într-un stil corporatist dacă se mai întâlnesc sau nu, chiar și atunci când unul vrea dar celălalt nu, tot se întâlnesc.

  Sorginte securistă, ce să-i ceri? ( https://www.facebook.com/tanase.stamule/posts/10156476892530726 )

 3. #4 Comentariu nou

  De obicei cand ies la o bere sa stabilesc ceva, la final chiar am hotarat ceva 🙂 Si Vlad si Nicusor sunt doi caposi din pacate care nu inteleg sau nu le pasa ca la final Bucurestiul va ramane cu firea pentru inca 4 ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.