Nu pot să nu remarc cum aproape toată lumea de la mine din bulă, și nu numai, vorbește despre Dana Budeanu și clipurile ei, unde opinează pe diverse subiecte.

Nu știu dacă e interzis opinatul pe internet, în orice formă este opinatul ăsta, dar atâta timp cât plătești pentru internet și nu-l furi de la vecini, ai libertatea de a spune ce vrei. Asta e problema democrației, că vorbim toți, nu mai ascultă nimeni, nu mai ascultăm de nimeni, vorbim și avem dreptate pe internet.

Se aplică pe orice domeniu, sport, religie, politică, economie, copii, oriunde, indiferent ce zici, vine altul care are dreptate mai multă și mai bună decât tine.

Revenind la Dana Budeanu. Înțeleg că ea este de multă vreme o autoritate sau e recunoscută ca fiind competentă în ceva modă. Acum a ajuns pe internet, însă.

A ajuns subiect de meme, a ajuns virală și pe tiktok, a ajuns citată pe facebook, pe reddit, chiar și pe twitter. Dacă nu se închidea google+, ar fi fost virală și acolo, cu clipurile ei.

Ei bine, viralitatea asta dobândită în ultima vreme putea să-i aducă gloria eternă, să devină personalitatea anului, cea mai celebră vloggeriță, cel mai bun creator de conținut digital din RO, putea să fie speaker pe la conferințe de succes, putea să meagă la tabere creative unde să predea tainele cretivității în digital și așa mai departe.

Singura ei greșeală a fost că a devenit virală distribuind niște tâmpenii pentru Firea, în numele ei, într-un context prost. S-a luat la bătaie cu bula care o putea idolatriza pe un subiect total greșit: spitalul de copii construit din fonduri private.

Păcat, avea potențial.