Locuri care au crescut odată cu publicul lor

Articol din categoria: andreiu

Odată cu trecerea anilor și apariția copilului în viața noastră, am început să fim mai selectivi, mai mofturoși și mai exigenți cu locurile unde ieșim. Mai ales pentru că pe zi ieșim cu kiddo și pe seară se întâmplă destul de rar să fugim de acasă amandoi, mai mult pe rând, mai mult eu.

Variante existe, dar avem 3 locuri unde ieșim de drag, pentru că au crescut odată cu audiența și publicul lor și știm asta pentru că sunt locuri unde acum 10 ani ne rupeam capetele nopți la rând.

Fabrica: 11 iunie, aproape de parc, liniște și pace, înainte era loc de făcut pogo, băgat concerte în neștire, stat până la primul tramvai spre unirii. Acum e un loc perfect de brunch, cu spațiu de joacă pentru copii, foarte tare amenajat, limonadă naturală, mâncare bună și atmosferă foarte bună. Și vezi oameni cu copii, dar cu converși, pantaloni 3/4, barbă, tatuaje, cercei, tricouri cu mesaje.

Clar oamenii care acum 10-12 ani așteptau tramvaiul spre unirii care acum așteaptă limonada pentru copii. Genul de loc unde nu se judecă și nu judecă nimeni pe nimeni și în boxe se mai aude o Metalica, un SOAD, un KoRn.

Expirat: ăștia au făcut saltul spectaculos, plecând din pivnița aia sinistră de pe Brezoianu și transformând ruina de Halele Carol într-un spațiu perfect pentru nopți de vară. Și ei la fel, au reușit să adune oameni care veneau pe vremuri la rupere în Expirat ( era de notorietate că la expirat barmanii erau mai praf decât clienții și puteai să scoți lejer o șurubelniță pe moka) și acum vin la socializare, povești, stat la o băută pe chill afară. Și cine are chef de dans și dezmăț, are tot spațiul interior la dispoziție. Să fie pace în lume, mai ales între ai noștri.

Fire Club: au închis subsolul după faza cu Colectiv, au amenajat un pub mișto în curtea din spate ( intrare din covaci, pe lângă Vlase), au o terasă destul de mare afară, e locul nostru de adunat la meciuri din ultimul an, cred. Același tip de audiență ca la Fabrica, tot cu cercei, tatuaje, bărbi, trecuți toți de 30 de ani, pe pace, doar că pe seară, la bere. Și au varietate mișto de bere, plus potol cum trebuie.

Ăsta e așa, pentru nostalgici, din seria de recomandări de locuri de prin oraș.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.