Javrele sistemului de invatamant

Articol din categoria: ca la noi

Si aici ma refer la profesorii universitari. Care nu constientizeaza ca nu sunt coaiele lui Dumnezeu si nu e normal sa-si bata joc de studenti, in cele mai multe cazuri, pe banii studentilor, mai ales  masteranzilor. Pentru ca intr-un fel sau altul, un masterand plateste aproape 2000 de euro pentru 2 ani de master, bani din care, intr-o anumita masura, este platit si dobitocul din fata. Tot respectul pentru munca depusa pentru a ajunge de cealalta parte a catedrei, pentru cunostintele acumulate si pentru rabdarea necesara unei astfel de meserii. Dar, pentru ca este doar o meserie, ea ar trebui facuta cum trebuie.

Pentru ca vorbim de masterat, trebuie sa fim de acord ca nu toti studentii au parinti milionari care sa-i poata intretine pe tot timpul studiilor in Bucuresti si din ce in ce mai multi tineri isi iau si un job care sa le asigure un minim de confort necesar. Daca nu in timpul anilor de facultate, mai mult ca sigur in timpul masterului majoritatea sunt angajati. Asa ca nu poti sa vii tu, cretinule, cu reguli absurde bazate pe prezenta, avand in vedere ca iti pui mizeria de curs de la 14, cand toata lumea e la serviciu si in sesiune sa-mi spui „pardon” pentru ca nu am 75% prezenta. Sau si mai mult, nu incerca sa-mi bagi bete in roate cu restante dupa restante la materia ta infecta, care nu ma intereseaza de nici un fel, fix inainte de dizertatie, numai asa, de-al dracului ca poti tu. Daca platesc 2000 de euro, o fac pentru a acumula si invata ce am nevoie si ce ma intereseaza si care cred eu ca imi poate fi de folos pe viitor. Nu platesc o caciula de bani ca sa ma muiesti tu, doar asa ca esti ori smecher ori o fata batrana cu frustrari sexuale alimentate de lipsa actului.

Sa nu aud iar comparatia intre studii platite si piata ca fac explozie.

Cei care vor veni sa-mi explice cat de jalnica e starea profesorilor si cat de multa ingaduinta trebuie sa avem cu ei, sa se abtina. Pe banii mei, nu permit nimanui sa isi bata joc. Multumesc.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Am si eu un specimen de profesoara asa la master care crede ca ea a inventat apa calda si coada la cireasa, drept urmare acum am restanta, pentru ca ea are regulile ei….o retarda, nu stie sa lege doua propozitii din care sa intelegi ceva. Si stii de ce am restanta? Pentru ca nu am reusit sa inteleg ce am de facut pentru examen :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.