Ce aș mai interzice în pub-uri, alături de fumat

Articol din categoria: mișto

Fumător agresiv fiind, mă declar foarte de acord cu interzisul fumatului în localuri, restaurante, pub-uri și dughene. Pentru că e foarte ok să ieși afară să fumezi, să nu trebuiască să îți dai foc la haine când ajungi acasă și dimineața să ai nările înfundate cu funingină.

Am fost de multe ori afară, nu am murit niciodată când am ieșit afară să pipăi, ba dimpotrivă, după o săptămână afară, în București am vrut să ies afară să fumez. Atât de repede te obișnuiești.

Pe lângă fumat înăuntru, aș interzice mesele cu scaune din orice local care se numește PUB. De fapt, aș interzice oricărei spelunci ordinare să se numească PUB. Pentru că termentul de pub, așa cum este el aplicat de băieții de pe alte meleaguri, presupune un loc unde stai și bei o bere (doișpe), socializezi și te cari. Nu te lăfăi ca un boss, eventual cu masă și fotolii, unde să poți mânca niște ceafă cu cartofi prăjiți și mai apoi să râgăi a grătar.

Da, mesele și scaunele cât mai comode nu au ce căuta în pub-uri. Doar mese și scaune înalte și blaturi pe pereți, tot cu scaune înalte, după caz.

Mai mult de atât, aș interzice posibilitatea de rezervat de masă în pub. First in, first out. Atât de simplu.

Vrei să stai să te lăfăi ca un bosulean, să vadă lumea că ejti jmecher? Fugi la restaurant sau la bistro sau la un lounge. Nu la pub.

Ah, și muzica tare. Aia care e peste tot și care te face să zbieri la cei cu care ești la masă de parcă ți-ar fi dat foc la câine.

tigari via shutterstock

0 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Eu as interzice in baruri accesul baietilor pe nume Cismaru pe motiv ca wtflol.

  • #2 Comentariu nou

   e mai multa lume impotriva fumatului decat impotriva mea, asa ca slabe sanse

 2. #3 Comentariu nou

  Ce ne facem cu cei care au inventat conceptul de PUB, care nu e nici pe departe ceea ce vecem noi astazi? Ai fi surprins sa afli ca in puburile respectabile din UK exista pana si separeuri(pentru domnite care nu vor sa fie vazute) dotate bineinteles cu scaune comode si masa, implicit

 3. #4 Comentariu nou

  Tu te auzi ce spui? Cum sa iesi afara sa fumezi? Ai auzit pe cineva la o petrecere sa zica „coaie, e prea mult fum aici, ma duc acasa”? Daca esti atat de sensibila, stai acasa, Handrei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.