Am încercat să aflăm cele 3 rețete noi ale Lay's

Articol din categoria: andreiu

fermierii-lays-la-ferma-seara-low-res-46

După cum am scris și săptămâna trecută, în weekendul trecut am fost la Tg Secuiesc pentru a încerca să descoperim care ar putea fi cele 3 noi rețete ale chipsurilor Lay’s.

Încă de vineri seara, alături de echipă, ne-am pus pe brainstorming, să vedem, cu ce ar putea semăna, unde ne duce cu gândul aroma din fiecare pungă, cu ce mâncare am putea asocia sau cu ce aromă. Am zis până la urmă că am găsit rețeta succesului și am așteptat cuminți ziua doi, cea a probei practice, de gătit.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-92

Am dat o tură și pe plantație, am cules niște cartofi și ne-am pus pe treabă. De departe echipa lui Puya, adică aia în care am fost și eu, a fost cea mai organizată și disciplinată. Fiecare a pus osul la treabă, sau la oală, sau la cuțit, depinde de sarcinile primite.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-251

Eu am tocat ceapă, am făcut mujdei, am amestecat în oală, am trollat echipa lui Cabral, m-am încumetat la tocat ardei iute ( și era iute de porneai o Dacie cu el,  fratele meu), am făcut de toate, ca și restul oamenilor din echipă.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-452

La final de război, juriul a decis că nici noi, dar nici ei ( Cabralienii) nu am ghicit vreuna dintre rețete. Dar fiecare dintre noi ne-am apropiat de câte o rețetă.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-455

Ideea e că toată lumea poate încerca să ghiceasca numele retelelor, nu numai noi,  începând din 15 septembrie, pe site-ul www.retetelays.ro , acolo unde se pot găsi mai multe informații despre promoție și premii (marile premii sunt 3 x 25.000lei!).

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-425

Sporuri!

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Da, ba, ati fost atat de organizati si disciplinati, incat la finalul postului ai pus o poza cu preparatele noastre! HA HA HA

 2. #2 Comentariu nou

  da, ba Zicule, si dupa ce le-au fotografiat ni le-au ras de n-a mai ramas nimic sa gustam si noi :))

 3. #3 Comentariu nou

  asta ma intrebam si eu cand am vazut poza: daca Andrei a fost in echipa noastra si am ratat eu momentul.

 4. #4 Comentariu nou

  am incercat sa va dau o mana de ajutor si sa va promovez..alea

 5. #5 Comentariu nou

  Si continua sa fie atat de organizati, incat Andrei trebuie sa ne tina piept singur. Bine, nu ca ar fi reusit nici in echipa, da’ numa’ zic 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.