fermierii-lays-la-ferma-seara-low-res-46

După cum am scris și săptămâna trecută, în weekendul trecut am fost la Tg Secuiesc pentru a încerca să descoperim care ar putea fi cele 3 noi rețete ale chipsurilor Lay’s.

Încă de vineri seara, alături de echipă, ne-am pus pe brainstorming, să vedem, cu ce ar putea semăna, unde ne duce cu gândul aroma din fiecare pungă, cu ce mâncare am putea asocia sau cu ce aromă. Am zis până la urmă că am găsit rețeta succesului și am așteptat cuminți ziua doi, cea a probei practice, de gătit.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-92

Am dat o tură și pe plantație, am cules niște cartofi și ne-am pus pe treabă. De departe echipa lui Puya, adică aia în care am fost și eu, a fost cea mai organizată și disciplinată. Fiecare a pus osul la treabă, sau la oală, sau la cuțit, depinde de sarcinile primite.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-251

Eu am tocat ceapă, am făcut mujdei, am amestecat în oală, am trollat echipa lui Cabral, m-am încumetat la tocat ardei iute ( și era iute de porneai o Dacie cu el,  fratele meu), am făcut de toate, ca și restul oamenilor din echipă.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-452

La final de război, juriul a decis că nici noi, dar nici ei ( Cabralienii) nu am ghicit vreuna dintre rețete. Dar fiecare dintre noi ne-am apropiat de câte o rețetă.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-455

Ideea e că toată lumea poate încerca să ghiceasca numele retelelor, nu numai noi,  începând din 15 septembrie, pe site-ul www.retetelays.ro , acolo unde se pot găsi mai multe informații despre promoție și premii (marile premii sunt 3 x 25.000lei!).

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-425

Sporuri!