Recomandare de maşină de tuns barba: Philips Beard Trimmer 9290

Articol din categoria: andreiu

philips

Pentru cine nu ştie, eu nu prea obişnuiesc să mă bărbieresc cu lama, o fac cred că de maxim 5 ori pe an, dacă mă mai apucă cheful. Dacă nu, încerc să o ţin sub control prin tundere.  Am avut un Remington care şi-a făcut treaba destul de bine vreo 2 ani, acum vreo 2 luni mi-am luat un Philips al cărui cablu a sfârşit între colţii companionului patruped, aşa că rămăsesem fără obiectul muncii.

 

Am citit la Radu un review perfect ( îl recomand cu încredere) despre Beard Trimmer 9290 şi am zis să îl iau, să văd care e treaba. Nu am poze cu mine din timpul operaţiei, dar pot să vă zic că faza cu ghidejul laser e foarte mişto, adică reuşeşti să scoţi perciunii drepţi dacă vrei, sau conturul să fie liniar, fără linii curbate.

E foarte mişto că e rezistent la apă, deci te poţi bărbieri în voie sub duş, dacă ai oglindă la îndemână. O altă chestie mişto ar fi că are treptele de dimensiune destul de ok, între 0,4mm şi 7mm, ceea ce e mai mult decât suficient pentru toate preferinţele.

Mai are şi design mişto, ţine şi bateria suficient cât să îţi poţi tunde barba în voie. E ok, îl recomand. Mai ales dacă aveţi de făcut un cadou vreunui bărbos 🙂

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    http://www.philips.ro/c-p/QS6141_32/styleshaver-aparat-de-barbierit-si-accesoriu-de-aranjare-rezistente-la-apa-cu-tehnologie-aquatec-wet-dry

    Mi-am luat asta si sunt f multumit. Daca vrei sa te iei 0 (zero), sa ai pielea fina, trebuie apasat mai tare si te cam inrosesti. In rest…merge perfec si are tot ce-i trebuie. Eu unul o folosesc mai mult ca masina de tuns capul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.