Inainte sa pacalim softuri

Articol din categoria: atitudini

Ar trebui sa stam doua minute, sa ne uitam la ce se intampla in jurul nostru, la oamenii care asteapta sa treaca strada la semafor sau la masinilie care stau blocate in trafic. Ar trebui sa fim putin atenti la ce vedem la televizor, la ce auzim la radio sau ce citim in ziare. Ar trebui sa ne uitam cate carti se cumpara intr-o luna, sa vedem cate bilete se vand la teatru si cata lume merge la opera. Cati oameni incarca salile la un concert de muzica clasica?

In antiteza, hai sa vedem cate bilete se vand la un concert cel putin indoielnic din punct de vedere al calitatii muzicale, cata lume adera fara sa stea pe ganduri la cultura prostului gust si cati isi ghideaza viata dupa rigori impuse de analfabeti, smenari sau praduitori care au ajuns pe sticla cu titulaturi diverse de genul „vedete” , „dive” sau cel mai ironic „cunoscutul om de afaceri”.

Nu contest ca inca exista oameni de valoare in Romania, care nu sunt pusi in lumina in care ar trebui, dar din pacate prostul gust, cultura cancanului si promovarea non-valorii ii face fie sa emigreze fie sa prefere izolarea de cotidian.

Un popor care prefera sa vada a Na reluare a  Titanicului in locul unui interviu senzational cu Marcel Iures nu poate decat sa isi merite rezultatele de pe Google

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.