În weekend se cântă rock la Galați. Am și niște invitații de dat, dacă tot veni vorba

Articol din categoria: andreiu

Pentru al doilea an consecutiv, în zona de nord a Brăilei se întâmplă Danube Rock Sounds, pe plaja Dunărea din Galați.

Vor fi 3 zile de festival cu un line-up foarte mișto, niște apariții noi față de anul trecut, cum ar fi OCS, IPR sau Trooper. Și mai sunt niște surprize cool de văzut, cum ar fi Bogdan Simion cu Lăutarii de Mătase.

La finalul acestui articol vă spun și cum puteți pune mâna pe una dintre cele 3 invitații duble pe care le am de dat, așa că nu plecați prea repede.

Programul complet arată cam așa:

Vineri, 16 septembrie

Melting Dice

Pinholes

Mihail

Omul cu șobolani

Vița de Vie

After- party: Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Sâmbătă, 17 septembrie

Hvnds

Dimitri’s Bats

Implant pentru Refuz

Robin and the Backstabbers

The Mono Jacks

Duminica, 18 septembrie

Dl Goe

The Schnitzels

Domino

Trooper

Alternosfera

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival la prețul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2022-77643/.

Acum, să revenim la lucrurile care ne interesează.

Am de dat 3 invitații duble, pe care le voi oferi după cum urmează:

A. o invitație dublă unei familii care promite să-și aducă și copilul/copiii sub 12 ani ( care intră gratuit) la festival, să transmită microbul rockului mai departe.

b. o invitație dublă unei/unui student/e rocker care vrea să-și scoată iubita/iubitul la un festival dar e sărac ( știm cum e, am fost și noi) dar are suflet bun și știe toate versurile de la măcar 2 trupe din line-up. (dovada se face cu carnetu/legitimația de student)

C. o invitație dublă unui senior/senioare. Aici pot conspira și copiii lor, dacă vor să-și facă părinții fericiți un weekend și să-i trimită ( sau chiar să-i însoțească) la festival, dacă sunt amatori de muzică bună, mâncare bună, bere bună. O experiență once in a life-time, cum ar veni.

Îmi lași comentariu aici cu motivația ( A, B sau C) și vineri seara tragem la sorți, ca vineri să ne vedem la concerte!

Rock on!

Regulament aici

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Suntem Familia Adamita si Liliana( motivatia A ) si promitem ca vom fi insotiti cu siguranta de fiul nostru, intrucat am facut un efort financiar si i am achizitionat macar lui anul acesta abonament la festival.
  Anul trecut am participat toti 3 dar anul acesta nu ne mai permite bugetul?

 2. #2 Comentariu nou

  Ma înscriu la secțiunea A, a concursului dumneavoastra, întrucât suntem o fam care anul acesta nu si mai permite sa achiziționeze abonamente,din pacate.
  Promitem ca vom fi însoțiți de fiul nostru.

 3. #3 Comentariu nou

  Eu sunt Geo M. din Galați şi mă mândresc cu 2 socri pensionari care ştiu să-şi trăiască viața la 60+ dincolo de TV şi canapea (motivatia C). Mi-ar plăcea să le fac cadou bilete la Danube Rock, ca să nu mai danseze în curte singuri. ?

 4. #4 Comentariu nou

  Se dau: o mamă și un fiu de 11 ani, cu precizările că în casă la noi auzi foarte des „Alexa, play Rock FM Romania” si ca in 2019 am fost la Festival în aceeași fórmula și ne-am distrat maxim. In 2021, domnul fiu a lipsit motivat.
  Se cere: o invitație dublă. 🙂 Dacă vom mai putea lua un adult, acela va fi un prieten.
  Vă foarte mulțumim anticipat!

 5. #5 Comentariu nou

  Doar A. Dana și Bogdan Dumbrava cu dumbraveii lor Daria 7 ani si Andrei 5 ani. Noi deja fredonam si vrem acolo la un bas cu toba mare!

 6. #6 Comentariu nou

  Ma incadrez la sectiunea A, avem doua fetite de 5 si 9 ani care vesnic sunt dornice de petreceri si festivaluri. Mai grav e ca nu putem pleca nicaieri fara ele :))

 7. #7 Comentariu nou

  Salut. Ma inscriu la categ. A. Pentru ca am o fetita de 6 ani care vrea numai basul si cu toba mare. Si vreau sa ii arat ce e ala bas si ce e aia toba mare.
  Iar celui mic de 4 luni probabil nu o sa-i arat decât in poze 🙂

 8. #8 Comentariu nou

  Hei! Sunt Alina și mă mândresc prin a spune că sunt o ‘săracă’ studentă, așa că motivația B mi se pliază perfect. Am și tot ce-mi trebuie: iubit rocker, care m-a ajutat să iubesc și mai mult acest gen de muzică, iar cu el aș dori să vin. Acum, care o fi norocul.. ✌️

 9. #9 Comentariu nou

  A aflat fiica-mea de 13 ani ca are intrare gratuita pe motiv de media 10 si asa ca a trebuit sa luam bilete! Distractie placuta tuturor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.