Gillette Heated Razor sau cum să experimentezi acasă senzația de la barbershop

Articol din categoria: andreiu

Sunt printre cei care au primit spre testare cea mai nouă inovație în materie de bărbierit a celor de la Gillette, și anume aparatul Heated Razor, care se încălzește și care îți redă acasă experiența pe care o ai la salon, unde inainte de ras ți se pune prosopul fierbinte pe față. Eu am experimentat asta doar o dată, pentru că mă tem maxim să las pe cineva să se joace cu un brici pe lângă jugulară, dar fiecare cu piticii lui.

Revenind la aparat, este disponibil pe eMAG, cu o reducere de 20%. Vine într-o cutie foarte mișto, ca feeling, elegant așa, classy. Un fel de 007 al aparatelor de ras, ultima tehnologie,  cu un sistem de încălzire unic. Are o stație de încărcare în kit, care funcționează și ca suport magnetic pentru aparat, și un capăt de rezervă. Nu anuntă nimic la prima vedere, eu am crezut că e un Mach restilizat.

Doar că nu. Are plăcuța aia metalică care se încălzește. Are două trepte de căldură, 43 de grade și 50 de grade. La prima folosire trebuie să setezi aparatul la temperatura maximă, apoi o reglezi simplu, prin apărea butonului.

Nu mai are opțiunea de vibrații, care avea și ea farmecul ei, dar compensează prin nebunia asta de lamelă fierbinte.

Prima senzație e super neașteptată, e ca atunci când faci duș fierbinte și totuși îți este frig. Apoi începi să te obișnuiești și mai apoi începe să-ți placă, deci ai toate șansele să te bucuri de un bărbierit așa cum doar profesioniștii pot să asigure.

Se ține super bine în mână, are și lamă pentru contur și linii drepte, sunt curios la cât timp o să fie necesar schimbul de capete.

Eu nu mai pusesem lama pe față de mai bine de 3 ani, cred, iar de 6 luni aveam barba de woodchopper. Momentan mă lupt cu o dermatită care a luat-o un pic razna și ca să o țin sub control, am nevoie să mă bărbieresc mai des.

Aparatul poate fi comandat de la eMAG, este disponibil și în genius, este un upgrade foarte mișto la aparatul pe care îl ai deja, sau o idee foarte bună de cadou, dacă articolul ăsta este citit și de fete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.