Se fac 3 luni de când am avut voie să ducem iar copilul la grădiniță. Adică de la 1 iulie, că atunci am ales noi să mergem, ca să fie suficient timp pentru igienizare și dezinfectarea spațiului.

Am avut o ședintă cu părinții și cu conducerea grădiniței, ni s-au prezentat regulile, le-am acceptat, ne-am asumat că vom ține copiii acasă la primul semn de muci și de răceală, aia a fost. Toată lumea super responsabilă, niște părinți incredibil de disciplinați, fetele de la grădiniță asemenea.

Copiii se predau la ușă, câte un părinte, obligatoriu cu mască, copilului i se ia temperatura, merge la spălat pe mâini și se schimbă de hainele cu care este adus cu altele noi. La preluare, la fel, câte un părinte, obligatoriu cu mască. 3 luni, nici o problemă. Părinți responsabili, reguli respectate, personalul grădiniței responsabil. Atât de simplu!

În același timp, mă uitam pe facebook la cum urla lumea, că va fi prăpăd, că vom muri cu toții, vor muri bătrânii, bunicii noștri, va fi cataclism.

A fost pe dracu, nu a fost nimic altceva decât încă o dovadă că internetul tâmpește. Mă bucur teribil că nu am ascultat la opinatorii online și am dus copilul la grădiniță.

E veselă, se joacă, face activități, majoritatea în curte, între copii. Mult mai bine decât între 4 pereți acasă citind tâmpeniile panicarzilor de internet.